Acasă Sport Fotbal – Jerry Gane vrea victoria în jocul cu Pandurii

Fotbal – Jerry Gane vrea victoria în jocul cu Pandurii

CS Universitatea Craiova a susținut astăzi o conferință de presă în care antrenorul Jerry Gane și fundașul stânga, Bogdan Vătăjelu, au prefațat întâlnirea de mâine, de la ora 21.00 (Look TV), de pe „Ion Oblemenco”, cu cu Pandurii Târgu Jiu, contând pentru prima etapă din Liga I. 

„Mâine debutăm în Liga I, întâlnim Pandurii, o echipă foarte bună, care în mare parte și-a păstrat nucleu de jucători de anul trecut, iar în ultimul timp s-a și întărit cu doi, trei fotbaliști, foarte buni și mă refer la reîntoarcerea lui Nistor, aducerea lui Răduț și Iorga. Sunt jucători buni, care cu siguranță aduc un plus echipei. Nu va fi un meci ușor, pentru că Pandurii este o echipă care joacă fotbal, care pune probleme în ceea ce privește ofensiva. Noi trebuie să fim bine motivați, determinați, pentru acest meci, pentru că în momentul de față avem nevoie să începem bine campionatul. Avem nevoie de puncte și de încredere. În ceea ce privește lotul meu, Ivan a plecat la lotul național și nu va fi utilizat la acest meci, Valskis încă acuză ușoare dureri, nu este refăcut 100% și nu va face parte din lot. Restul jucătorilor sunt apți și dornici să începem cu bine”, a spus Jerry Gane.
„Ne-am pregătit o lună și jumătate aproape și așteptăm și noi să jucăm oficial în Liga I. Pentru mine e ceva în plus, e prima dată când o să joc pe prima scenă și abia aștept să debutez. Echipa este la fel de emoționată și suntem pregătiți să dăm piept cu Pandurii”, a afirmat Bogdan Vătăjelu.
Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version