Acasă Sport Fotbal – Andrei Ivan va absenta la meciul cu Pandurii

Fotbal – Andrei Ivan va absenta la meciul cu Pandurii

Atacantul formației CS Universitatea Craiova, Andrei Ivan, va absenta la partida cu Pandurii Târgu Jiu, programată vineri, de la ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco”, din cadrul primei etape a Ligii I, fiind convocat la o acține a reprezentativei Under 19 a României. Noul selecționer, craioveanul Doru Isac, a decis ca în intervalul 23-25 iulie să testeze o parte din jucătorii născuți după 1.01.1996 care au la activ mininum o convocare la nivelul reprezentativelor, urmând ca în perioada 25-29 iulie o serie de peste 100 de jucători, fără convocări prealabile, să intre într-un program de pregătire la Mogoșoaia.

„Andrei este la Mogoșoaia deja și se va întoarce vineri, dar nu va juca împotriva pandurilor. Am zis să-l lăsăm să meargă acolo, pentru că e tânăr, la națională s-au schimbat și antrenorii și nu are rost să ne opunem. Are destul timp să joace și pentru noi”, a declarat Jerry Gane, pentru GdS.
Sub tricolor au fost chemați și „pandurii” Adelin Pârcălabu, Daniel Mărgărit şi Alexandru Ogică.
Aceste acțiuni fac parte din pregătirea campaniei de calificare la Campionatul European U19 din 2015, a cărei primă fază e programată în octombrie 2014.
Mâine, de la ora 15.00, selecționerul Doru Isac va susține o conferință de presă la CNT Mogoșoaia.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version