13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGane se gândește doar la Pandurii

Gane se gândește doar la Pandurii

http://www.youtube.com/watch?v=axB9Q8kPYis

Antrenorul echipei CS Universitatea Craiova, Ionel Gane, spune că a trecut peste înfrângerea din Giuleşti, suferită în faţa Rapidului în Cupa Ligii. Gândul tehnicianului este acum numai la partida de vineri cu Pandurii, din campionat.

„În acest moment cel mai important e campionatul, am trecut peste dezamăgirea cauzată de faptul că nu am adus Steaua în Bănie. Am urmărit prima repriză din Cupa Ligii, dintre Gaz Metan Mediaş şi Pandurii. Gorjenii formează o echipă bună, care s-a întărit în această vară. Trebuie să fim atenţi, determinaţi şi să începem foarte bine jocul de vineri, de pe „Ion Oblemenco“ pentru a obţine un rezultat pozitiv. Avem un început interesant de sezon, în care întâlnim în primele şase etape patru echipe care trag la cupele europene, mă refer aici la Steaua, Pandurii, Petrolul şi Astra. Trebuie să ne bucurăm de astfel de meciuri. Nu mi-am propus un anumit număr de puncte din aceste jocuri“.

 

Gane le-a transmis fanilor înaintea debutului de campionat să vină la stadion să sprijineechipa şi să aibă încredere în jucători. Pentru partida cu Pandurii, antrenorul nu va putea conta pe Ovidiu Dănănae, care a fost eliminat în partida din Cupa Ligii cu Rapid.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS