15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRepublicanii de la CSU au răspuns bine provocărilor

Republicanii de la CSU au răspuns bine provocărilor

\n

Sâmbătă a fost o zi plină pentru juniorii A și B ai CS Universitatea Craiova, fiind „prinși“ în jocuri de verificare în urma cărora tehnicienii și conducătorii centrului de copii și-au făcut o idee despre jucătorii noi, urmând ca în zilele următoare să decidă soarta unora și să facă repartizările pentru echipa a doua a clubului, care va evolua, probabil, în Liga a IV-a Dolj.
De dimineață, pe stadionul „Electroputere“ din Valea Roșie s-au întâlnit o parte dintre juniorii A ai clubului, antrenați de Daniel Mogoșanu, și republicanii B, pregătiți de Nelu Petrișor, câștig de cauză având cei mari, cu 3-2. Pentru trupa lui „Moghi“ au marcat Gheorghiu și Tănase, a treia reușită fiind de fapt un autogol al lui M. Ivan, replica juniorilor B venind de la Geanimu și Marghidan (penalti).
Juniori A: Dică – D. Staicu, Obeanu, Luică, Armășelu, Sârmon, Căpățână, M. Tănase, Gheorghiu, Buzărnescu, Petrache.
Juniori B: Nica – Vlădoiu, M. Ivan, Cojocaru, Coandă, Hodea, Găleșanu, Frăsineanu, roman, Geanimu, Medrea. Au mai intrat: Constantinescu, Gheorghe, Preoteasa, Marghidan, Mitru și Stroe.
Tehnicienii craioveni au făcut schimb de portari la acest acest joc.

S-au cules datele, rezultatele –
pe parcurs

„Băieții s-au mișcat bine, am văzut și plusuri, și minusuri și rămâne să-i analizăm în perioada următoare. Nu m-a interesat absolut deloc rezultatul, ci să-i văd cum se comportă pe teren. O să tragem linie asupra lotului foarte curând, cu mult înainte de plecarea în cantonamentul din Austria (28 iulie – 7 august)“, a spus Daniel Mogoșanu, pentru GdS.
„Orice joc este important și, mai ales, când vine vorba de o selecție. Copiii au înțeles că noi nu ne jucăm și că în joc este viitorul lor, de aceea au muncit și au demonstrat că vor să rămână în lot. Nu a fost important rezultatul, ci modul de exprimare al fiecăruia“, a afirmat Nelu Petrișor, pentru GdS.
Pentru republicanii de la CS Universitatea urmează efectuarea vizitei medicale, juniorii B fiind programați astăzi, de la ora 12.30, la Policlinica pentru Sportivi din Craiova, iar grupa lui Daniel Mogoșanu va trece pe la medic mâine dimineață. Exceptând primele două zile, „speranțele“ CSU vor efectua câte două antrenamente pe zi până sâmbătă, când vor avea loc jocuri amicale, adversarele urmând să se stabilească pe parcurs.

La Ișalnița a fost egalitate

Cealaltă jumătate a grupei de juniori A, care ar cam reprezenta echipa a doua a clubului CS Universitatea Craiova, condusă de pe bancă de profesorul Nicolae Zamfir și Marian Bâcu, a reușit să obțină un rezultat de egalitate, scor 3-3, în amicalul disputat la Ișalnița, cu divizionara C ACS Viitorul Municipal Craiova. Gazdele au condus cu 3-0, grație reușitelor lui Țenovici (2) și Varia, iar alb-albaștrii au revenit prin golurile lui Ștefăniță Stancu, Burlacu și Papa.
ACSVM: Firulescu – Tănăsie, Istudor, C. Scarlat, M. Flori, Țenovici, Țucă, L. Scarlat, Varia, Tudor, M. Popa. Au mai intrat: C. Popescu – Mirescu, Năstase, R. Stancu, Al. Zgripcea, R. Dumitrașcu, M. Dobrescu, R. Marinescu.
CSU, juniori A: Burci – Ghincea, Colareză, Geamănu, Stângaciu, Georgescu, Manea, Oarnă, Niculaiciuc, Burlacu, Șt. Stancu. Au mai intrat: Cimpoieru, Borhot, Papa, Lisandru.
„Ținând cont de faptul că a trecut doar o săptămână de la începerea pregătirilor, eu cred că băieții s-au mișcat destul de bine, mai ales că au evoluat împotriva unor jucători de Liga a III-a“, a declarat managerul centrului de copii și juniori al CSU Craiova, Silviu Bogdan, pentru GdS.
La această întâlnire a luat parte și unul dintre finanțatorii CSU, Mihai Rotaru, care a avut „marcaj“ strâns din partea team-managerului Silvian Cristescu și a omului de afaceri George Ilinca, fost patron la FC Universitatea, care nu ar fi exclus să preia funcția de președinte a noii grupări a Craiovei.
În ceea ce privește ACSVM Craiova, trupa lui Alin Gavrilă va susține următorul joc amical sâmbătă, pe teren propriu, contra echipei Pandurii II Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS