21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportJuniorii de la CFR, învinși de Cârcea

Juniorii de la CFR, învinși de Cârcea

http://www.youtube.com/watch?v=uzngHpErQ18

Formația de juniori A a clubului CFR Romgaz Craiova a fost învinsă cu 1-0 în amicalul disputat sâmbătă, la „Depou“, contra divizionarei D Viitorul Cârcea. Unicul gol al meciului a fost marcat de Pătrașcu în minutul 86, cu un șut deviat de la aproximativ 20 de metri. Echipa gazdă a reușit și ea să puncteze la mijlocul primei reprize, dar reușita lui Vladu a fost anulată pe motiv de ofsaid.

Antrenorul formației CFR Romgaz Craiova, Florin Șoavă, i-a utilizat în partea a doua a jocului şi pe „secundul“ Eugen Rioșanu și pe jucătorul formației FC Universitatea Craiova, Sorin Bușu, care a venit să facă mișcare până i se lămurește situația contractuală.

Șoavă s-a arătat dezamăgit de rezultatul final, apreciind totodată jocul elevilor săi.

„Mi-a fost necaz din cauza golului primit. Meciul a fost echilibrat din punctul meu de vedere, nu meritam să pierdem, dar ăsta e fotbalul. Pentru moralul copiilor mă bucuram să nu pierdem. Am avut ocazii, am avut și o bară a lui Socol în prima repriză, la fel și ei au avut câteva oportunități de gol. De asta spun că un rezultat de egalitate era echitabil. Ideile de joc încep să se vadă în schimb și eu cred că suntem pe drumul cel bun“, a spus Șoavă.

De partea cealaltă, „principalul“ celor din Cârcea, Gică Barbu, a afirmat că pentru echipa sa urmează două teste în această săptămână: miercuri, de la ora 18.00, pe teren propriu, cu Victoria Celaru, iar sâmbătă, de la ora 11.00, cu Progresul Segarcea, locul nefiind încă stabilit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS