10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDan Oprescu a testat jucătorii veniți în probe

Dan Oprescu a testat jucătorii veniți în probe

Antrenorul formației FC Olt Slatina, Dan Oprescu, a dorit să-i vadă la lucru pe tinerii jucători veniți în probe în ultima perioadă și a programat ieri-dimineață, pe stadionul „Metalurgistul“, un joc-școală în compania formației AS Milcov (Liga a IV-a). Câștig de cauză a avut formația județeană cu 3-2, golurile aspiranților la un loc în lotul divizionarei secunde fiind marcate de Necșescu și Voicu. Acesta este al doilea amical susținut de jucătorii veniți în probe la FC Olt Slatina cu AS Milcov, precedentul încheindu-se tot cu victoria adversarilor și tot cu 3-2.
„A fost un joc-școală numai pentru jucătorii veniți în probe: Voicu, Vulpe, Boldea, Firițeanu, Marinescu, Bălșanu, Ene, Highyed, Necșescu. A mai jucat portarul nostru, Perșinaru, și alt junior de la republicanii de 97, un fundaș central, ca să pot să fac unsprezece inși, să intre în teren. Majoritatea sunt juniori născuți în 1992-1996. Doi dintre ei rămân în vederile noastre, e vorba despre Necșescu, de la Sporting Pitești, și Bălșanu, de la AS Milcov, iar la restul vom renunța. Trebuie punctat că jucătorii de bază s-au pregătit normal, nu au avut treabă cu amicalul“, a spus tehnicianul slătinenilor, pentru GdS.

Mâine, meci demonstrativ la Colonești

Dan Oprescu a prezentat și programul echipei pentru viitorul apropiat: „Continuăm pregătirea pe plan local, cu două antrenamente pe zi, până la plecare în stagiul de pregătire, pe care îl vom susține la Fundata – Cheile Grădiștei. Acolo vom pleca miercuri, 23 iulie, și vom sta zece zile. Până atunci, vineri (mâine – n.r.) o să participăm la zilele localității Colonești, unde am fost invitați. Vom susține acolo un meci demonstrativ în compania formației din localitate. Mai avem în plan și alte jocuri amicale, dar momentan sunt parafate doar patru: pe 8 şi 23 august cu CS Mioveni, respectiv 16 şi 20 august cu CSM Vâlcea“.
În prezent, lotul lui FC Olt Slatina îi cuprinde pe următorii: Blănaru, Bogdanovic, Ciurea, Slavu, Mihai Căpăţînă, Coţofană, Covalschi, Curtuiuş, Dinu, Fâşie, Gherghe, Giurcă, Ignea, Leucuţa, Mogoşanu, Morariu, Pavel, Perşinaru, Rezeanu, Şcheau, Ştefan, Kirev, Gligor (învoit), Wallace da Silva (aflat în perioada de recuperare).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS