6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportACS Podari și ACSVM Craiova luptă în Cupa României

ACS Podari și ACSVM Craiova luptă în Cupa României

Formațiile doljene sunt prinse astăzi în focuri, urmând să evolueze, de la ora 17.30, în faza I a Cupei României, ediția 2014-2015. „Capul de afiș“ îl constituie confruntarea de la „Hanul Doctorului“, unde se vor întâlni Viitorul Cârcea, câștigătoarea fazei județene a Cupei României, și divizionara C ACS Podari.
„Noi ne dorim să mergem mai departe, dar Podariul este o echipă cu experiență, de Liga a III-a, și vă dați seama că e foarte greu. Ne-am întărit cu doi jucători, Balaban și Mirea, de la Bechet, și facem tot posibilul să mergem mai departe, dar trebuie să avem și puțină șansă. Pregătirile le-am reluat de o săptămână și până pe 16 august, când se va relua Liga a IV-a, vom trage tare ca să fim în formă. Pentru noi acest joc a venit ca o mănușă“, a declarat antrenorul formației Viitorul Cârcea, Gică Barbu, pentru GdS.
„Pornim favoriți doar pe hârhie, pe teren se știe că lucrurile pot sta cu totul altfel dacă băieții sunt prea relaxați. Noi vrem victoria, dar va trebui să transpirăm puțin pentru ea și eu cred că Victor Naicu a reușit să-i mobilizeze pe băieți în aceste ultime zile. Din păcate, lotul nostru nu va fi complet la acest meci, pentru că nu am reușit să legitimăm jucătorii aduși în această vară. Astăzi (ieri – n.r.) am parafat contractele lui Dreșcă, Edi Dina, Murgan și Mohora, care au semnat pe un an, Ciocioană și Răduț – pe doi. Zilele următoare vom oficializa și transferurile lui Mecea, Cristi Preda, Luncan și Târcă“, a spus președintele podărenilor, Ion Mihai, pentru GdS.

„Vrem victoria la Horezu“

Cealaltă reprezentantă a Doljului prezentă în această fază a Cupei României, ACS Viitorul Municipal Craiova, se va deplasa la Vâlcea, pentru confruntarea cu Flacăra Horezu, grupare care a ratat accederea în Liga a III-a după ce a pierdut barajul de promovare cu CSO Filiași.
„Noi nu mergem acolo în excursie, chiar dacă acest joc ne-a cam luat din vacanță. Alin Gavrilă și Nicu Năstăsie au pregătit împreună cu băieții acest joc și vom încerca să câștigăm. Eu am fost prezent la Severin la meciul de baraj dintre Horezu și Filiași și știu că întâlnim o echipă bunicică, dar nu invincibilă. Sperăm să ieșim cu fruntea sus de pe teren“, a declarat directorul general al ACSVM Craiova, Horațiu Stănescu, pentru GdS.
Reprezentantele Gorjului vor evolua astfel: Retezatul Hațeg – Jiul Rovinari și Gilortul Târgu Cărbunești – Știința Turceni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS