8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMarius şi Graţiela, premianţi la Sibiu

Marius şi Graţiela, premianţi la Sibiu

CSM Craiova a obţinut weekendul trecut primele premii la hipism, după o pauză de mai bine de un deceniu.
Jocheul Marius Surugiu şi iapa Gabriela, de 19 ani, au participat la Marele Premiu al municipiului Sibiu la sărituri peste obstacole, eveniment din calendarul naţional al federaţiei ecvestre şi au urcat de două ori pe podium, obţinând un loc doi şi unul trei la categoria F – amatori.
„Încă putem să ne batem cu granzii, chiar dacă Graţiela este bătrâioară şi cu puţină experienţă competiţională. S-a comportat foarte bine, nu ne aşteptam la rezultatele acestea. Mulţi au lăudat-o. În competiţie au fost prezenţi mai mulţi cai de proprietar, mai tineri şi lucraţi. Foarte puţini aparţineau de un club. A fost foarte frumos la Sibiu“, a spus Marius, care a prins gustul concursurilor şi vrea să sară cu Graţiela cât mai sus peste obstacole la competiţiile următoare.
Directorul CSM Craiova a lăudat evoluţia trioului Marius Surugiu (călăreţ) – iapa Graţiela şi Sergiu Pistorel (antrenor): „Mă bucur mult că am reuşit să revitalizăm această secţie a clubului. Am făcut un prim pas prin participarea la competiţia de la Sibiu, unde Marius şi Graţiela s-au acomodat cu atmosfera de concurs şi au obţinut rezultate frumoase, zic eu. Îl felicit pe Marius şi pe antrenorul Sergiu Pistorel. Sperăm ca acest redebut a secţiei de hipism a CSM Craiova să fie încununat cu organizarea unei competiţii la Hipodromul din Craiova. Vom vorbi cu cei de la Federaţie, unde ne-am reafiliat de curând, să găsească o dată liberă în calendar“. Transportul Graţielei la Sibiu s-a realizat cu o maşină specială, pusă la dispoziţie de un sponsor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS