15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlin Buleică: Pandurii arată din ce în ce mai bine

Alin Buleică: Pandurii arată din ce în ce mai bine

Pandurii Târgu Jiu s-a impus cu scorul de 3-0 în amicalul disputat duminică seară, la Jois (Austria), în fața formației ungare Pecsi MFC, golurile gorjenilor fiind marcate de cipriotul Christou (13), Mihai Roman (69) și Cătălin Pîrvulescu (87). Antrenorul Petre Grigoraș a utilizat următorii jucători: Stanca (46, Gliwa) – Pleaşcă (46, Unguruşan), Erico (72, C. Pîrvulescu), Christou (72, Negrescu), Momcilovic – Anton (25, S. Pană), Breeveld (46, M. Roman), Răduţ – Buleică (70, Ciucur), Matulevicius (80, A. Predescu), Nicoară (74, Şendroiu).
La acest joc au fost menajaţi Mingote, Iorga, Elton da Silva, Shalaj și Predescu, toţi cu mici probleme medicale.
„A fost un meci bun de pregătire, care prin prisma rezultatului ne dă multă încredere pentru începutul de campionat. Pentru noi a fost practic un antrenament acest joc, am încercat să ținem cât mai mult de minge, chiar dacă nu a fost un teren atât de bun. Am încercat să ne facem jocul și să înscriem cât mai multe goluri. Acum am reușit să marcăm trei și ne bucurăm că nu primim. Pandurii, ca echipă, arată din ce în ce mai bine. Trebuie să ne pregătim în continuare bine, mai avem jocuri de verificare și sper să nu ne accidentăm, să fim cu toții apți la jocul cu Gaz Metan Mediaș, din Cupa Ligii“, a declarat mijlocașul pandurilor, craioveanul Alin Buleică, pentru site-ul oficial al grupării gorjene.
Aflată în cantonament în Austria, Pandurii a susținut până acum trei partide de verificare, înregistrând două victorii, 3-1 cu bosniacii de la Velez Mostar (Bosnia, goluri: Breeveld, Răduţ şi Şendroiu) și 3-0 cu Pecsi MFC (Ungaria), și o remiză, 0-0 cu Nyíregyháza Spartacus (Ungaria). Următorul test va avea loc astăzi, tot la Jois, contra celor de la Kaposvar (Ungaria).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS