17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPodărenii trec astăzi pe la doctor

Podărenii trec astăzi pe la doctor

Divizionara C ACS Podari și-a reluat pregătirile la mijlocul săptămânii trecute, iar vineri seară a susținut și un prim joc amical. Elevii lui Victor Naicu s-au impus cu 2-0, pe teren propriu, în faţa formaţiei Dunărea Bistreţ (Liga a IV-a), golurile fiind marcate de Costi Răduţ şi Mihai Niculescu în prima repriză.
ACS Podari: Mecea – Al. Stoica, C. Preda, Ed. Dina, Ciocioană – Bălmău, Crângoiu, D. Preda, Răduţ – I. Badea, M. Niculescu. Au mai intrat: Al. Mirea, Târcă, An. Ionescu, Dicu, Cr. Cojocaru, I. Barbu, Dreşcă, D. Stancu, Duicu, Orban.
Dunărea Bistreţ: Popescu – Ciurea, Ţuculanu, Voicu, Bouleanu – Luncanu, G.Vasile, Zamfir, T. Trăistaru – Fariseu, C. Marin. Au mai jucat: Iovănescu, Cândea, Cocoşilă, Gaiţă, Corâci, Dimieru. Antrenor: Florin Mirea.
„A fost un joc bun de pregătire, iar obiectivul a fost ca băieții să facă mișcare după vacanță, dar să nu se accidenteze, pentru că, nefiind pregătiți, exista riscul să apară problemele medicale. A fost un joc util în perspectiva meciului din Cupa României, cu Viitorul Cârcea. Astăzi (ieri – n.r.) am avut liber, iar mâine (luni – n.r.) și poimâne (marți – n.r.) vom mai susține câte o ședință de pregătire pe zi. Noi nu am început propriu-zis pregătirea, așa că antrenamentele vor fi mai ușoare până la jocul cu Viitorul Cârcea. După acest meci o să dau iarăși liber jucătorilor până luni, 21 iulie, când vom începe oficial treaba“, a declarat Victor Naicu, pentru GdS.
Jucătorii lui ACS Podari sunt programați astăzi, de la ora 13.00, la Policlinica pentru Sportivi din Craiova, urmând să efectueze vizita medicală.

„Sperăm să ne calificăm totuși
în faza următoare“

Pentru ACS Podari urmează primul joc oficial din noul an competiţional. Miercuri, de la ora 17.30, la „Hanul Doctorului“, divizionara C va întâlni pe Viitorul Cârcea (Liga a IV-a), într-o partidă contând pentru faza I a Cupei României, ediţia 2014-2015, iar Victor Naicu este optimist, în ciuda faptului că lotul său va fi destul de „subțire“. „Noi suntem în căutări acum și orice fotbalist valoros este binevenit. În principiu, nu o să aduc mulți jucători, pentru că nu are rost, dar cei pe care îi vom opri vor fi clar de valoare și pot să ne ajute. Îmi doresc ca fotbaliștii pe care i-am adus să-i vedem să semneze înțelegerile cu echipa echipa noastră, pentru că deocamdată s-au înțeles doar verbal cu conducătorii. Aștept să fie puse și pe hârtie înțelegerile, ca să știm exact pe cine ne bazăm. La meciul de Cupă o să ne bazăm tot pe vechiul lot, care o să fie redus numeric, pentru că nu avem timp să legitimăm jucătorii aduși acum, chiar dacă ei vor semna cu noi. Trebuie să ne aducă actele de pe unde au fost și nu vor fi gata atât de repede. Sperăm să ne calificăm totuși în faza următoare, ăsta e obiectivul nostru pe termen scurt“, a punctat Victor Naicu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS