6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSU Craiova, neînvinsă în Slovenia

CSU Craiova, neînvinsă în Slovenia

Formația CS Universitatea Craiova a încheiat cu o victorie cantonamentul din Slovenia, început pe 25 iunie, premergător noului an competițional. Gruparea din Bănie a dispus ieri, cu scorul de 4-1, la Dravograd, de formația NK Simer Sampion Celje, care în sezonul precedent a evoluat în a doua ligă slovenă. Golurile oltenilor au fost reușite de Madson (‘22), Mateiu (‘59), Andrei Ivan (‘82) și Kay (‘87).
Antrenorul Jerry Gane a utilizat următorii fotbaliști: Brac – Achim (‘46, Dănănae), Frăsinescu (‘60, Kay), Acka, Vătăjelu (‘60, Velcovici) – Madson, Mateiu (‘60, Sin) – Băluță (‘46, Neacșa), Ferfelea, Bancu (‘60, Herghelegiu) – Curelea (‘67, Ivan).
Acesta a fost al cincilea test susținut de alb-albaștrii în cadrul stagiului de pregătire, în primele patru înregistrând două egaluri, 2-2 cu Vardar Skopje și 0-0 cu Olimpia Ljubliana, și două succese, 6-4 cu NK Celje și 1-0 cu Slaven Belupo.
Delegația CS Universitatea Craiova va părăsi Slovenia în această dimineață și va beneficia de două zile libere odată cu revenirea în Bănie, de sâmbătă urmând să fie pregătit primul meci din noul an competițional, cu Rapid, de la București, programat miercuri, de la ora 18.00, din turul preliminar al Cupei Ligii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS