8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, amical cu Spartacus

Pandurii, amical cu Spartacus

Pandurii Târgu Jiu a plecat, luni, în al doilea cantonament al verii, cartierul general al oltenilor fiind în sudul Vienei, având la dispoziție stadionul echipei SV Wiener Neudorf. Lotul deplasat de Petre Grigoraș în Austria a numărat 25 de jucători: portari: Pedro Mingote, Răzvan Stanca, Michal Gliwa; fundași: Bogdan Unguruşan, Marian Pleaşcă, Paraskevas Christou, Erico da Silva, Cătălin Pîrvulescu, Răzvan Negrescu, Marko Momcilovic; mijlocaşi: Paul Anton, Nicandro Breeveld, Elton da Silva, Mihai Răduţ, Cornel Predescu, Alin Predescu, Alin Buleică, Viorel Nicoară, Alexandu Ciucur, Silviu Pană, Gezim Shalaj, Laurenţiu Iorga; atacanţi: Andrei Şendroiu, Mihai Roman, Deivydas Matulevicius.
În Austria a semnat și mijlocașul Laurențiu Iorga care s-a declarat fericit că a ajuns la Pandurii: „Pentru mine transferul la Târgu Jiu este unul la o echipă pe care o apreciez de mult timp, de câţiva ani, de când a venit domnul Grigoraş. Sper să-mi ajut echipa să-şi îndeplinească obiectivele, să terminăm cât mai sus în clasament și să jucăm într-o cupă europeană“.
Pandurii Târgu Jiu va susține astăzi și un prim test, urmând să întâlnească de la ora 19.00 echipa Nyíregyháza Spartacus, proaspăt promovată în prima ligă din Ungaria. Până în acest moment, elevii lui Petre Grigoraş au susţinut un amical în stagiul precedent de la Sibiu, câştigat cu scorul de 1-0 în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS