10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNeacşa vrea în Europa cu CSU

Neacşa vrea în Europa cu CSU

Mijlocaşul formației CS Universitatea Craiova, Alexandru Neacșa, a afirmat, pentru site-ul oficial al clubului, că își dorește să joace cu gruparea din Bănie într-o cupă europenă. „De când am venit în Craiova (junior la Școala de Fotbal „Gică Popescu“ – n.r.) am spus că vreau să joc pentru acest oraş, pentru echipa din Bănie. Avem un lot valoros şi cu muncă multă şi cu seriozitate putem face lucruri frumoase în continuare. Ferfelea și Băluţă sunt jucători buni, cei mai tehnici pe care i-am întâlnit aici, aşa că suporterii pot să se aştepte şi la evoluţii spectaculoase. Muncind şi având rezultate bune sper ca de la anul să
evoluăm într-o cupă europeană“, a spus mijlocașul originar din Drăgășani. „Aţi văzut, avem un început de campionat frumos, care ne ambiţionează. Eu zic că mai devreme sau mai târziu tot trebuia să întâlnim echipele puternice. Pe mine mă bucură că debutăm cu ele. Este posibil să nu le prinzi în vârf de formă şi să profiţi. Obiectivul meu este să joc cât mai bine pentru echipă, să o ajut să-şi îndeplinească ţintele fixate şi să bucur lumea în tribună. Apoi este să ajung să joc pentru naţională. Suporterilor le transmit să vină la stadion, să ne susţină indiferent de ce se întâmplă. Şi sper ca eu împreună cu colegii mei să nu-i dezamăgim“, a punctat Alex Neacșa.

Irimia nu se sperie de concurență

Portarul echipei CSU Craiova, Ionuț Irimia, a declarat că lotul actual este echilibrat şi suficient de valoros pentru atingerea obiectivului, mai exact menținerea în Liga I. „Consider că jucătorii care au venit la echipă s-au integrat bine în colectiv şi sunt convins că vom face faţă în Liga I. Mai mult, ne vor ajuta pe noi, cei vechi, rămaşi, care am reuşit promovarea, să ne atingem obiectivul. E bine când e concurenţă, e benefică pentru echipă. Suntem trei portari de valori apropiate, iar cel mai bun va apăra. Colaborarea cu domnul Silviu Lung este bună şi sunt convins că va fi în continuare la fel. Am multe lucruri de învăţat. Valoarea dânsului s-a văzut şi în evoluţiile lui Brac de anul trecut, pentru că a fost unul dintre portarii constanţi ai Ligii a II-a. Şi e destul de dificil ca străin să faci faţă cu brio în fotbalul românesc. Atunci când se apelează la mine încerc să-mi fac cât mai bine datoria, iar experienţa pe care o am o pun în slujba echipei, încercând să-mi ajut astfel colegii“, a spus Irimia.
Oficialii grupării CSU Craiova au stabilit și cel de-al cincilea adversar, ultimul din cantonamentul de la Dravograd, trupa lui Jerry Gane urmând să susțină mâine, de la ora 18.30, un joc amical în compania formației NK Simer Sampion Celje.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS