11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRemiză cu Ljubljana

Remiză cu Ljubljana

http://www.youtube.com/watch?v=BXihpRgmut0

\n

CS Universitatea Craiova a remizat, scor 0-0, ieri seară, la Slovenji Gradec, cu formaţia Olimpija Ljubljana, acesta fiind al patrulea joc de verificare susţinut de alb-albaştri în cadrul cantonamentului de la Dravograd. De menţionat că gruparea din Bănie a evoluat în inferioritate numerică din minutul 60, când Dănănae a văzut cel de-al doilea cartonaş galben din partea arbitrului central.
Antrenorul Jerry Gane a mizat pe: Brac (’66, Straton) – Dănănae, Kay (’59, Acka), Frăsinescu, Velcovici – Băluţă (’59, Neacşa), Mateiu, Pleşan (’46, Madson) – Valskis (’77, Ivan), Curelea (’62, Achim), Bancu (’46, Herghelegiu).
În primele trei teste susţinute pe pământ sloven, alb-albaştrii au înregistrat o remiză, 2-2 cu Vardar Skopje, şi două victorii, 6-4 cu NK Celje şi 1-0 cu Slaven Belupo. Oficialii CS Universitatea Craiova poartă discuţii pentru stabilirea celui de-al cincilea adversar, pentru că se doreşte un ultim test pentru miercuri, joi fiind programată revenirea în Bănie.

Jerry, mulţumit

La finalul disputei cu Olimpija Ljubljana, antrenorul Craiovei, Jerry Gane, s-a declarat mulţumit de rezultat, apreciind că remiza a fost obţinută la capătul unui joc cu mulţi factori potrivnici. „A fost un meci disputat. Olimpija Ljubljana a fost cel mai agresiv adversar pe care l-am avut până acum. Nu numai că am întâlnit o echipă extrem de arţăgoasă, dar şi arbitrajul, despre care nu-mi place să vorbesc, a iritat jucătorii. Nu numai că a eliminat un jucător, dar a luat mai multe decizii deranjante. Cu toate astea, a fost un joc bun, cu agresivitate foarte bună, controlat în mare parte de noi. Un plus a fost faptul că am jucat 30 de minute în zece oameni, echipa adversă nu a reuşit să înscrie, ne-am închis bine şi ocaziile mari tot noi le-am avut. Plusuri: nu am luat gol în ultimele două meciuri. Sigur că venim după o zi destul de încărcată ieri (sâmbătă – n.r.), cu două antrenamente, şi mai avem încă trei zile de pregătire. Îmi doresc să încheiem bine acest turneu, care până acum a fost unul reuşit“, a declarat Jerry Gane, pentru site-ul oficial.

 

Achim: Sunt genul de jucător care dă totul pentru echipă

 

Fundaşul de bandă al CS Universitatea Craiova, Sebastian Achim, a afirmat ieri, după remiza cu Olimpija Ljubljana, că echipa este pregătită pentru primele derbiuri din Liga 1. „A fost un meci bun, cu o echipă agresivă, care ne-a pus de multe ori în dificultate. Însă suntem şi noi în perioada de pregătire. Toată lumea a alergat, a muncit, iar antrenamentul este cel mai important. E foarte bine că nu pierdem. Asta ne dă moral şi sper să o ţinem tot aşa şi să nu pierdem nici în campionat. Am colaborat foarte bine cu Neacşa acum şi îmi doresc foarte mult să joc. De asta am şi venit. Sunt genul de jucător care dau totul: 20 de minute, 10 minute cât joc încerc să fac totul să îmi ajut echipa să câştige”, a spus fundaşul de bandă dreaptă al CSU. „Da, suntem de câteva zile bune în Slovenia şi am format un grup unit. Suntem pregătiţi pentru începerea campionatului. Suntem pregătiţi să dăm bătălia Ligii I. Ştim că nu o să fie uşor, suntem mulţi jucători noi, însă eu zic că vom face faţă. Vom avea nişte meciuri foarte grele şi de-asta ne-am pregătit ca să jucăm cât mai bine. Este foarte important începutul de campionat pentru noi”, a completat Sebastian Achim.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS