21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDarby rămâne la Energia

Darby rămâne la Energia

Jucătorul Louis Darby Jr. și-a prelungit contractul cu formația gorjeană de baschet Energia Târgu Jiu. Unul dintre cei mai spectaculoși baschetbaliști din campionatul românesc și om de bază la formația din Târgu Jiu va îmbrăca pentru al cincelea sezon tricoul grupării gorjene.
Conform site-ului 24secunde.ro, Energia are contracte semnate cu următorii jucători: Jordan Watson, Vasile Ștefan, Cătălin Vlaicu, Daniel Tudosă, Tal Karples, Baris Aktas, Nemanja Milosevic, Louis Darby și este așteptată oficializarea continuării colaborării cu Porter Troupe.
Reaminim că Energia, formație care și-a schimbat numele din Energia Rovinari în Energia Târgu Jiu, are un antrenor nou, Cipriotul Antonis Constantinides.
Acesta are trasat ca obiective clasarea în primele șase echipe din Liga Națională, accederea în Final Four-ul Cupei României. În ceea ce privește participarea în Eurochallenge, obiectivul se va stabili după ce se va afla dacă Energia va juca un tur preliminar sau va intra direct în grupe. Meciurile din Europa se pot juca la Târgu Jiu. Sala Sporturilor a intrat deja în pregătirile specifice pentru a putea găzdui astfel de meciuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS