16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTomic: Nu mi s-a dat nici o șansă

Tomic: Nu mi s-a dat nici o șansă

CS Universitatea Craiova a anunțat duminică seară că a ajuns la un acord privind rezilierea contractului cu fundaşul sârb adus în iarnă de la Jagodina, Vukasin Tomic (foto). „Ursul“, cum era alintat de colegi, nu a jucat decât în două partide din Liga a II-a, cu ASA Târgu Mureş, scor 1-2, şi FC Bihor, scor 1-0, evoluțiile sale nefiind deloc rele. Venirea lui Jerry Gane la cârma echipei a însemnat și îndepărarea lui Tomic, care nu a fost inclus în lotul alb-albastru pentru cantonamentul de la Dravograd (Slovenia). Acesta a rămas în Bănie și s-a antrenat alături de alți trei jucători care nu au fost pe placul noului tehnician, fiind vorba despre Tome Kitanovski, Zoran Ljubinkovic și Cristi Ganea, ulterior ajungându-se la întreruperea contractului.
De acasă, din Serbia, Vukasin Tomic a afirmat, pentru GdS, că nu îi poartă pică antrenorului craiovean, dar crede că ar fi meritat o șansă din partea acestuia.
„Sunt acasă, sănătos, și asta e tot ce contează. Îmi pare rău de situație, însă ăsta e fotbalul. Sunt puțin supărat pentru că nu mi s-a dat nici o șansă, dar viața merge înainte. Știți cum se spune: ce nu te omoară te face mai puternic. Mi-a plăcut foarte mult orașul Craiova, m-am simțit bine aici și nu se știe niciodată ce ne rezervă viitorul, poate că într-o zi o să revin. Oricum, le mulțumesc fanilor și le doresc să aibă parte de multe bucurii în prima ligă“, a spus Tomic, pentru GdS. „Eu port discuții cu un club din Germania, dar impresarul meu mi-a spus că mai sunt și alte variante. Voi vedea ce va fi“, a completat Vukasin Tomic.
În schimb, CSU a parafat contractul cu ivorianul Stephane Acka, și mai are nevoie de încă un fundaș central.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS