14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEchipele de la TC Stănică, vicecampioane naționale la U10

Echipele de la TC Stănică, vicecampioane naționale la U10

\n

Jucătorii de la Tenis Club Stănică din Craiova fac echipă bună. Atât fetele, cât și băieții au obținut medaliile de argint la Campionatul Național U10 pe echipe, desfășurat recent la București, cu participarea a 27 de formații, 16 la masculin și 11 la feminin.
La fete, echipa craioveană, alcătuită din sportivele Michelle Wetherall, Raluca Melcu, Bianca Maria Iova şi Ariana Constantin, a fost învinsă în finală de Dinamo 1 București, cu scorul de 2-0. Până atunci, Craiova înregistrase următoarele rezultate: 3-0 cu Dinamo 2 București, 3-0 cu Unirea Urlați și 3-0 cu CS Tivoli Timișoara.  
La masculin, singura echipă care a învins formația TC Stănică a fost Tenis Club Masters, care s-a impus cu 2-1. Până atunci, George Cosma, Darius Bălan, Bogdan Udrescu și Cătălin Știrbu obținuseră doar victorii: 3-0 cu AS CS Tenis Prim București, 3-0 cu Academia Sever Dron București, 3-0 cu CS Coreco Iași și 2-1 cu Dinamo București.
„Suntem foarte mulţumiţi de aceste rezultate şi de modul în care au evoluat sportivii noştri. Chiar dacă nu am cucerit nici unul din cele două titluri puse în joc, avem mulţumirea că obiectivul pe care ni l-am propus la club, alegerea performanței, începe să se materializeze.
La băieți am fost net superiori echipei campioane, Dinamo, pe care am învins-o cu 2-1, în meciul de dublu sportivii noștri adjudecându-şi victoria cu 6-0, 6-0. Fetele au jucat şi ele foarte bine, dar în finala cu Dinamo 1 nu au putut să reziste atmosferei din tribună, unde dinamoviștii şi-au susţinut zgomotos echipa. Suntem încrezători că rezultatele ce vor urma ne vor împlini aşteptările clubului nostru de a forma mari campioni“, a concluzionat Marin Stănică, managerul clubului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS