13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Răduţ ar putea juca din nou la Pandurii

Fotbal – Răduţ ar putea juca din nou la Pandurii

Antrenorul formației Steaua, Costel Gâlcă, a renunțat la serviciile a doi jucători înaintea stagiului de pregătire din Anglia, fiind vorba despre mijlocașii Mihai Răduț și Alexandru Târnovan.

Mihai Răduț (24 de ani), care mai are un an de contract cu gruparea campioană, ar putea ajunge la Pandurii, antrenorul Petre Grigoraș dorindu-l insistent pe fotbalistul pe care l-a mai antrenat la Târgu-Jiu în sezonul 2012-2013. „Nu este un secret că ni-l dorim pe Răduț, el a jucat excelent când a mai fost la noi, antrenorul îl știe și-l dorește neapărat. Dacă el își va rezolva problemele contractuale cu Steaua, atunci suntem foarte interesați de el”, a declarat președintele gorjenilor, Eugen Pîrvulescu, pentru Digi Sport.
Acesta a adăugat însă că e imposibil ca mijlocașul de 24 de ani să ajungă sub comanda lui Grigoraș la schimb cu unul dintre fotbaliștii gorjeni: „Nu se pune problema ca Răduț să vină la schimb cu un alt jucător de la noi. Nici cu Anton, nici cu Breeveld, cu nimeni. Dacă Steaua vrea un fotbalist de la Pandurii, cei de acolo ne pot suna. Dar, în principiu, noi ne dorim să nu vindem niciun fotbalist cel puțin până în iarnă”, a punctat Pîrvulescu.
Pandurii lui Grigoraș se pregătesc pentru noul sezon la Sibiu, acolo unde se află în cantonament de o săptămână, iar mâine va juca un meci amical cu Gaz Metan, la Mediaș.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS