16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCSM Vâlcea a pierdut primul amical

CSM Vâlcea a pierdut primul amical

Divizionara secundă CSM Vâlcea a debutat cu stângul în seria partidelor de verificare din această vară, informează liga2.ro. Trupa lui Erik Lincar a pierdut, scor 0-1, amicalul disputat sâmbătă, la Curtea de Argeș, cu FC Clinceni, echipă care se pregătește să evolueze în primul eșalon și care va evolua la Pitești. Unicul gol al meciului a fost marcat de Ispir (85), în contul oltenilor fiind trecute doar două ocazii imense, semnate de fostul component al CSU Craiova, Enache Câju (34), şi Bogdan Geantă (75).
Gruparea din Zăvoi a început cu următorul unsprezece: A. Popescu – Romero, Pârvulescu, I. Stoica, Briceag – Puşcaşu, Vl. Munteanu, Câju – C. Neagu, Tănasă, Codin. Au mai jucat: Prvulovic, Samson, Cucui, Deaconescu, Ed. Stoica, Ad. Popa, Ov. Popescu, B. Geantă, Ov. Mihai, Ivan, Dumitraşcu.
Erik Lincar a testat în acest joc doi brazilieni şi un vârf de la Tunari, Ivan, care nu au convins. Nu au jucat deloc Iancu (accidentat) şi Nkongue, care nu s-a întors încă din vacanţă.
CSM Vâlcea trebuia să plece astăzi într-un cantonament la Braşov, dar după decizia de afiliere a CSU Craiova conducătorii din Zăvoi au trimis jucătorii în vacanță.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS