17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPolo - Tricolorii au cucerit Cupa României

Polo – Tricolorii au cucerit Cupa României

Competiția internațională de polo pe apă „Cupa României” s-a încheiat astăzi, în Bazinul „Dinamo” din București, cu victoria clară a echipei României, care a obținut trei victorii în cele trei zile ale turneului, ultima, astăzi dimineață, în fața SUA, cu 10-7 (3-2, 2-1, 3-2, 3-1), informează Agerpres. În aceeași reuniune, în deschidere, Germania a dispus cu 17-5 (4-0, 4-2, 7-2, 2-1) de Slovacia, clasamentul final fiind următorul: 1. România – 6 puncte; 2. Germania – 4 puncte; 3. SUA – 2 puncte; 4. Slovacia – 0 puncte.

Cupa pentru golgheterul competiției a fost câștigată de românul Tiberiu Negrean, care numai în ultimul meci, de astăzi, a înscris de șapte ori.
Aceasta a fost ultima verificare oficială a poloiștilor români înaintea Campionatelor Europene, care sunt programate între 14 și 27 iulie, la Budapesta.
La Europene, România va evolua în grupa A, alături de reprezentativele Muntenegrului, Italiei, Greciei, Rusiei și Georgiei, una dintre mizele competiției fiind și obținerea calificării la viitoarea ediție a Campionatelor Mondiale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS