15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJerry Gane şi compania salută decizia membrilor AG

Jerry Gane şi compania salută decizia membrilor AG

Antrenorul formaţiei CS Universitatea Craiova, Jerry Gane, a afirmat că este bucuros pentru decizia de afiliere definitivă luată ieri de membrii Adunării Generale şi aşteaptă cu nerăbdare meciurile adevărate cu Steaua şi Dinamo. „Au fost ceva emoţii, dar important este că avem o decizie favorabilă, pozitivă, care în acest moment ne dă mai multă linişte, mai multă încredere şi ne motivează în plus pentru ceea ce va fi în acest sezon. Vom face o pregătire mult mai bună pentru că vom fi concentraţi aici, la munca noastră, nu vom mai sta cu gândul la ceea ce se întâmplă în plan juridic sau dacă iar se amână decizia. Sincer, după discuţiile avute cu conducerea clubului ne aşteptam să fie o decizie pozitivă, ceea ce s-a şi întâmplat, iar acest lucru ne bucură foarte mult pentru că putem să le redăm oltenilor un fotbal de cel mai înalt nivel. A fost muncă în Liga a II-a, băieţii au promovat pe teren, sportiv, şi era păcat să nu fie recompensat efortul lor“, a spus tehnicianul craiovean, pentru site-ul oficial al clubului. Antrenorul alb-albaştrilor abia aşteaptă să simtă din nou emoţia derbiurilor cu rivalele tradiţionale: „La Craiova se vrea în continuare performanţă. Trebuie să o luăm pas cu pas pentru a construi o echipă. Construcţia a început sezonul trecut, când s-a promovat. Şi acum au venit foarte mulţi jucători noi. Nu e uşor să faci o echipă competitivă într-o lună. Cu siguranţă oltenilor le era dor de derbiuri, de meciuri adevărate pe ’Ion Oblemenco’. Şi sperăm să le aducem numai bucurii în acest an, mai ales în derbiurile cu Steaua, cu Dinamo. Sunt momente frumoase să câştigi derbiurile, pe care eu le-am trăit ca jucător şi sper să am parte şi din postura de antrenor al CS Universităţii în acest sezon. Vrem să simţim din nou satisfacţia marilor victorii pe ’Oblemenco’“.

 

Reacţiile jucătorilor:

Costin Curelea: „Nu-mi făceam griji în privinţa afilierii, aşa că am fost liniştit. Este o decizie absolut normală. Am muncit greu, să nu credeţi că este uşor în Liga a II- a. Am avut şi nişte carenţe în pregătire, situaţia a fost dificilă, dar este bine că am reuşit. Această decizie ne-a liniştit. Era păcat ca o echipă precum CS Universitatea să nu participe în Liga I. E un moment important pentru toată lumea, dar mai ales pentru suporteri şi oamenii din Craiova care chiar meritau o echipă în prima ligă. Mie unul îmi era foarte dor de meciurile contra lui Dinamo şi Steaua. Sunt convins că şi oltenilor, aşa că mă aştept să vină multă lume la stadion. La Craiova se cere întotdeauna performanţă, poate primul an va fi de tranziţie, dar apoi ne vom gândi doar sus“.

Andrei Ivan: „Este o decizie firească, trebuia să fim în Liga I. Ne-am cucerit dreptul pe merit, prin jocul nostru. Mă bucur că am participat la promovarea şi renaşterea unei echipe de tradiţie cum e CS Universitatea Craiova. Am stat pe telefoane toată ziua să văd ce decizie se va lua. Iar munca noastră a fost răsplătită de o hotărâre justă. E meritul nostru. Sincer, abia aştept să joc pe ’Ion Oblemenco’ în Liga I, abia aştept meciurile cu Steaua şi Dinamo“.

Alexandru Mateiu: „Este ziua în care s-a luat decizia pe care o aşteptam cu toţii. Suntem fericiţi. Nu am avut emoţii, eram încrezători că aceasta va fi hotărârea. Acum nu ne rămâne decât să muncim din ce în ce mai mult să începem bine campionatul. Ne dorim să ajungem cât mai sus, de aceea vom trata serios fiecare meci, din dorinţa de a scoate maximum. Pentru mine transferul la CS Universitatea a fost un pas mare înainte. Am ajuns la un club profesionist care-şi doreşte performanţă. Şi, credeţi-mă, abia aştept să joc cu stadionul plin. Am venit aici cu inima deschisă, dornic să fac performanţă. Am încredere, avem un lot foarte bun“.

Bogdan Vătăjelu: „Am stat pe internet, imediat cum am ajuns de la masă. Ne bucurăm foarte mult, era şi normal. Acum rămâne doar să ne pregătim. Nu am avut emoţii, conducerea ne-a asigurat că nu vor fi probleme cu licenţa, afilierea. Această promovare a fost obţinută greu. Pentru mine a fost o nuanţă mai uşor, ţinând cont că am venit în iarnă. M-am bucurat că la final a ieşit bine pentru noi şi suporterii Craiovei. N-am jucat niciodată în Liga I, sper să joc cât mai mult timp. Şi să o fac bine, astfel încât să fiu monitorizat în continuare de domnul Piţurcă, pentru că îmi doresc să revin la naţională“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS