16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCâju și Neagu, noutățile de la Vâlcea

Câju și Neagu, noutățile de la Vâlcea

Fotbaliștii de la CSM Vâlcea s-au reunit luni seară pe stadionul „Municipal“ din Zăvoi, iar primul antrenament a fost efectuat pe ploaie. Tehnicianul Erik Lincar a avut la dispoziție și două noutăți: mijlocaşul ofensiv Enache Câju, care în sezonul trecut a evoluat la CSU Craiova, și vârful de bandă, Cosmin Neagu, de la Dunărea Galaţi.
La primul apel s-au prezentat 14 jucători: Angelko Prvulovic, Andrei Popescu – Nwabueze Samson, Cătălin Pârvulescu, Ionuț Stoica, Marius Briceag, Eduard Stoica, Mihai Deaconescu, Bogdan Geantă, Adrian Codin, Adrian Popa, Enache Câju, Cosmin Neagu și Ciprian Tănase. Lotul a fost întregit și cu șase tineri născuți în 1996 de la centrul de copii și juniori al clubului vâlcean.
Șase fotbaliști din sezonul precedent nu vor mai face parte din lot: Florin Matache, Andrei Ureche, Codruț Lircă, Lucian Todea, Danilo da Silva şi Eduard Nicola. De la reunire au lipsit alți trei fotbaliști: Andrei Creţu, Victoraș Cataramă și Christian Nkongue.
Echipa va continua pregătirea pe plan local până luni, când se va pleca în cantonament la Brașov. CSM Vâlcea va disputa sâmbătă primul amical, la Curtea de Argeș, cu FC Clinceni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS