17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMexic și Croația, duel pentru optimi

Mexic și Croația, duel pentru optimi

Cupa Mondială din Brazilia a ajuns în ultima etapă, în care se vor decide echipele care se vor califica în optimi și cele care vor pleca acasă. În grupa A, astăzi, de la ora 23.00 (TVR 1), Brazilia va întâlni Camerunul, în localitatea Brasilia, iar de la aceeași oră, la Recife, Croația va înfrunta Mexicul.
Clasamentul grupei A se prezintă astfel: 1. Brazilia 4 puncte (golaveraj 3-1), 2. Mexic 4 (1-0), 3. Croația 3 (5-3), 4. Camerun 0 (0-5).
În grupa B, situația echipelor calificate s-a decis în etapa precedentă. Astfel, astăzi, de la ora 19.00, partidele Olanda – Chile și Spania – Australia vor conta doar pentru palmares. Singura miză va fi în primul joc, urmând să se hotărască echipa care va termina pe primul loc, între Olanda și Chile.
Clasamentul grupei B: 1. Olanda 6 puncte (golaveraj 8-3), 2. Chile 6 (5-1), 3. Australia 0 (3-6), 4. Spania 0 (1-7).
Tehnicianul Marian Bondrea a prefațat partidele de astăzi și crede că Brazilia și Mexic vor accede în optimi. „Toată lumea a mers pe Brazilia, dar nu a impresionat până acum. Cred, totuși, că își va reveni și va ajunge în fazele finale. Mexicul a fost o surpriză plăcută și cred că va trece de Croația, care nu are echipă rea, dar nu cred că va învinge Mexicul. După atâtea succese, spaniolii au obosit. Probabil au fost niște neînțelegeri între ei, nu s-au sacrificat așa cum au făcut până acum. Chile, iarăși, a fost o surpriză plăcută, joacă un fotbal bun“, a afirmat Marian Bondrea, pentru GdS.
Antrenorul craiovean a făcut și o analiză a echipelor care s-au evidențiat la acest turneu final. „Franța nu a arătat ceva deosebit, dar a făcut ordine în meciurile pe care le-a disputat. M-a surprins Germania că a jucat cu mulți mijlocași centrali, dar probabil așa a fost cel mai bine pentru ei. Sper să își revină Argentina. Ar fi păcat să fie un turneu fără Brazilia și Argentina în fazele finale ale competiției“, a precizat Marian Bondrea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS