16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBodișteanu scrie file de istorie pentru CSU

Bodișteanu scrie file de istorie pentru CSU

Luptătorii de la CS Universitatea Craiova participă zilele acestea la Campionatul European de lupte rezervat juniorilor, competiție care este găzduită de Katowice (Polonia).
În prima zi de concurs, unul dintre reprezentanții clubului din Bănie, Gheorghe Bodișteanu, a reușit să câștige medalia de bronz în cadrul categoriei 74 kilograme.
Este un rezultat mare pentru CS Universitatea, care vine la scurt timp după ce Ionuț Moise a cucerit titlul de campion național, o premieră pentru clubul condus de Pavel Badea, dar și pentru Craiova.
„Este prima medalie continentală pentru secția de lupte. Acum ne permitem să visăm la o medalie și la Mondiale. Este un an în care scriem istorie pentru luptele din Craiova, după ce Moise a devenit campion național. Îmi doresc să nu ne oprim aici“, a declarat antrenorul Aurel Cimpoeru.
Ieri, după închiderea ediției, urma să intre în concurs alt reprezentant al clubului din Bănie, Ion Plop (categoria 66 kilograme). Aflat la prima lui competiție majoră, Plop nu a avut o tragere la sorți favorabilă, pe un tablou cu adversari din Azerbaidjan, Turcia, Rusia.
La Katowice se află și antrenorul Marius Cimpoeru, fratele lui Aurel Cimpoeru, în calitate de arbitru, el urmând să susțină examenul de promovare în elita arbitrilor internaționali, și speră să îi calce pe urme unui mare arbitru craiovean, Constantin Bușoi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS