21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSilviu Bogdan, impresionat de naționala Germaniei

Silviu Bogdan, impresionat de naționala Germaniei

Partidele de la Cupa Mondială au continuat luni cu o demonstrație de fotbal oferită de Germania, care a surclasat Portugalia, scor 4-0, în grupa G, trei dintre goluri fiind reușite de Thomas Muller (11-p, 45+1, 78) și unul de Mats Hummels (32). În aceeași etapă, SUA a trecut cu 2-1, de Ghana, iar în grupa F, Nigeria și Iran au terminat cu un scor „alb“, 0-0.
Președintele AJF Dolj, Silviu Bogdan (foto), a analizat, pentru GdS, aceste jocuri, considerând că nemții au obținut o victorie fără emoții în fața portughezilor și datorită nivelului campionatului intern. „După cum a început jocul, intuiam că Germania se va impune categoric. Selecționerul Joachim Low are o echipă foarte bună, iar Bundesliga a crescut mult în ultimii ani. Nemții au câștigat datorită forței grupului și a individualităților jucătorilor, Muller făcând un joc fantastic. SUA a intrat în istorie, marcând, împotriva Ghanei, în secunda 29, al cincilea gol ca rapiditate din istoria Cupei Mondiale. Americanii au investit foarte mult în ultimii ani și le va fi greu portughezilor să îi depășească“, a punctat Silviu Bogdan.

Misiune grea
pentru iberici

În meciurile de astăzi, capul de afiș va fi Spania – Chile, ora 22.00 (TVR 1), în grupa B, ibericii având nevoie de victorie să se apropie de locul secund. În celălalt joc din grupă, Olanda va întâlni Australia (ora 19.00), iar mâine dimineață, de la ora 01.00, se va disputa partida dintre Camerun și Croația, în grupa A. „Spaniolii sunt obligați să se impună dacă nu vor să părăsească prematur această competiție. Nu le va fi ușor pentru că naționala chiliană a dovedit că poate fi periculoasă. În celălalt joc, cred că selecționerul Olandei, Louis van Gaal, va da șansa și jucătorilor mai tineri să evolueze contra Australiei“, a prefațat Silviu Bogdan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS