7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPleșan și Curelea continuă cu CSU

Pleșan și Curelea continuă cu CSU

Oficialii CS Universitatea Craiova au ajuns la un acord de prelungire a contractului cu mijlocașul Mihăiță Pleșan, căpitanul alb-albaștrilor din returul campionatului trecut, și cu atacantul Costin Curelea, unul dintre principalii marcatori ai echipei în Liga a II-a, care luni nu a luat parte la ședința de pregătire. Curelea s-a prezentat la antrenamentul de ieri-dimineață, efectuat pe terenul „Zoli Crișan“, în formație revenind și jucătorii Nerijus Valskis și Răzvan Patriche. Primul se află sub contract cu CSU și a fost învoit de la reunire, iar Patriche i-a cerut voie lui Jerry Gane să se pregătească sub comanda sa până își va găsi un nou angajament, el neintrând în calculele craiovenilor pentru Liga I.
Dimineața trecută a fost aglomerată pentru conducătorii clubului. În primă fază, aceștia i-au cazat la hotel pe jucătorii transferați din campionatul portughez, fundașul Kay și mijlocașul Nuno Rocha, apoi s-au pus la masa tratativelor cu Mihăiță Pleșan și au ajuns la un numitor comun. Căpitanul și cei doi străini propuși de impresarul Marcel Popescu au intrat, conform site-ului clubului, în programul echipei începând cu al doilea antrenament al zilei, la care presa nu a avut voie, așa cum s-a întâmplat și la ședința de dimineață.
La capitolul sosiri și-ar putea trece numele și Henrique Madson, care a evoluat ultima dată la FC Vaslui. Mijlocașul brazilian are 23 de ani și a jucat în Liga I în 25 de partide, izbutind două goluri, prețul său de piață fiind evaluat de site-urile de specialitate la 850.000 de euro.

Ionuț Șerban,
pus pe liber

Ionuț Șerban, unul dintre jucătorii pentru care conducerea craioveană s-a zbătut mult să-l aducă în iarnă de la Viitorul Constanța, nu a mai intrat în vederile noului staff tehnic. „Îmi expiră înțelegerea cu CSU la sfârșitul acestei luni. Contractul meu a fost valabil șase luni, cu opțiune de prelungire pe încă trei ani. Am fost la club înainte de reunire și mi s-a spus că nu intru în vederile lor. Acum mă duc la o miuță cu prietenii și aștept propuneri“, a spus craioveanul Ionuț Șerban, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS