24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportLazarciuc: Noi muncim, nu stăm la taclale

Lazarciuc: Noi muncim, nu stăm la taclale

Situația de la clubul primăriei, SCM Craiova, începe să devină hilară, în unele situații, din cauza rigidității directorului Victor Lazarciuc, pentru că momentan numai el este la cârma instituției, după ce adjunctului Ion Popescu i-a fost scos postul din noua organigramă și nu se știe statutul său.
Într-o perioadă în care cluburile din țară transferă jucători pe bandă rulantă, dinspre SCM nu răzbate către presă nici o informație, nici măcar că echipa masculină de volei a clubului va juca în Cupa CEV cu Partizan Belgrad!
În dorința de a informa iubitorii sportului cu ultimele noutăți de la cele cinci echipe de la SCM, am mers ieri-dimineață la sediul clubului, aflat la Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“. Directorul nu se afla la birou în acel moment. Când și-a făcut apariția, l-am abordat pentru a afla informații de interes public, dar acesta a evitat dialogul. „Nu am timp de așa ceva! Noi muncim, nu stăm la taclale. Vorbiți cu Petrișor Albu (purtătorul de cuvânt aflat în preaviz – n.r.) și vă va da informațiile pe care le are. Lăsați-mă că am treabă“, a răbufnit Victor Lazarciuc, care nu este la prima reacție de acest gen în relația cu mass-media. La câteva minute după scurtul dialog cu directorul, la ușă a venit Petrișor Albu, care a răspuns la întrebările GdS,  dar evaziv, fără prea multe detalii. Trebuie menționat că jurnaliștii GdS l-au contactat în mai multe situații pe purtătorul de cuvânt al SCM, însă acesta a amânat răspunsul la solicitările noastre.
În două luni și jumătate de când este la șefia SCM, Victor Lazarciuc a schimbat unele lucruri în cadrul clubului, cum ar fi introducerea programului obligatoriu pentru angajați, de la 8.00, în condițiile în care anumite competiții sportive s-au încheiat și la ora 22.00. De asemenea, directorul SCM a căutat soluții să mărească numărul locurilor de parcare din curtea Sălii Sporturilor „Ion Constantinescu“. Una dintre ele ar fi fost să înlăture rampa amenajată pentru intrarea cărucioarelor persoanelor cu handicap, dar s-a renunțat la idee pentru că acest lucru este ilegal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS