8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibaliștii craioveni vor întâlni Partizan Belgrad în Cupa CEV

Voleibaliștii craioveni vor întâlni Partizan Belgrad în Cupa CEV

Echipa masculină de volei a SCM-U Craiova va evolua în acest sezon în Cupa CEV, la fel ca anul trecut, deși inițial ceruse să joace în Cupa Challenge. Chiar dacă a terminat sezonul pe locul 4, alb-albaștrii au beneficiat de locul lăsat liber de vicecampioana României, CSVM Zalău, care s-a retras din cupele europene din motive financiare.
Oltenii și-au aflat recent adversarul din primul tur, echipa sârbă Partizan Belgrad, iar antrenorul Dănuț Pascu crede că formația din capitala Serbiei poate fi periculoasă: „Am făcut o solicitare să fim înscriși în CEV Cup după ce Zalăul s-a retras din competiție. Vom întâlni un adversar destul de puternic, pe Partizan Belgrad, și va trebui să fim atenți. Momentan nu avem prea multe informații despre ei, însă știu că au o echipă bună”.

SCM-U Craiova va disputa prima manșă cu Partizan Belgrad, pe teren propriu, în perioada 4-6 noiembrie, returul fiind programat în Serbia, în intervalul 18-20 noiembrie.  În sezonul trecut, craiovenii au trecut de primul tur în Cupa CEV, eliminând formația olandeză Orion Doetinchem, iar în turul al doilea SCM-U a fost eliminată de formația franceză Arago de Sete. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS