Acasă Sport Fotbal – Jerry Gane este noul antrenor al CSU Craiova

Fotbal – Jerry Gane este noul antrenor al CSU Craiova

Oficialii CS Universitatea Craiova au ajuns la un acord cu antrenorul Jerry Gane pentru preluarea băncii tehnice, după ce postul devenise vacant în urma despărţirii de Gabi Balint.

„CS Universitatea are antrenor craiovean. Conducerea clubului a ajuns la un acord cu Jerry Gane pentru preluarea băncii tehnice a echipei. Gane are un obiectiv clar: construirea unei echipe competitive, care să reprezinte cu onoare Craiova pe prima scenă fotbalistică a ţării.

Jerry Gane are în palmares o promovare cu gruparea CS Turnu Severin. A antrenat în prima divizie echipele CS Turnu Severin şi Corona Braşov. Jerry Gane a apărat culorile Universităţii Craiova în 115 meciuri, marcând 31 de goluri. A strălucit în campionatul elveţian, evoluând pentru St.Gallen (117 meciuri – 52 goluri) şi Grasshopper (31 meciuri – 16 goluri). Clubul CS Universitatea Craiova îi doreşte mult succes şi performanţe cât mai mari la cârma echipei alb-albastre”, se arată într-un comunicat al CSU Craiova.

 

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version