17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNaicu păstrează învincibilitatea la Podari

Naicu păstrează învincibilitatea la Podari

ACS Podari a învins, vineri, scor 3-2, în deplasare, pe Dinamo II București, într-un meci din cadrul etapei a zecea (ultima) din play-out-ul Ligii a III-a, seria 3. Golurile au fost marcate de Ricardo Mihalache (‘3), Paul Radu (‘78) – pentru alb-roșii, respectiv Dorin Preda (‘4 – penalti, ‘70) și Valentin Dicu (‘63) – pentru doljeni.
Podărenii au trimis în teren următorii jucători: Geacă – Orban, Dina, Dreșcă, Ciocioană – Bălmău (‘90, Barbu), Crângoiu, Jianu, Răduț – Preda, Dicu.
„Consilierul” Victor Naicu a fost bucuros că a terminat sezonul la Podari fără eșec, deși a avut mulți jucători indisponibili. „Îmi păstrez invincibilitatea la Podari. De când sunt aici nu am avut vreun eșec până acum. Nici în sezonul în care am promovat și nici în aceste partide nu am pierdut vreun joc. Meciul a fost greu, pentru că l-am avut pe fundașul Geacă între buturi. Am primit două goluri din două șuturi la poartă. Mă bucur că am înscris trei goluri și ne-am impus”, a spus Naicu, pentru GdS.
Jucătorii de la ACS Podari au intrat în vacanță și, cel mai probabil, se vor reuni pe 7 iulie, în vederea abordării în condiții optime a noului sezon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS