10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMeci de totul sau nimic la Filiași

Meci de totul sau nimic la Filiași

CSO Filiași întâlnește sâmbătă, de la ora 12.00, pe teren propriu, echipa Dunărea Calafat, într-un joc din cadrul ultimei etape din play-off-ul Ligii a IV-a Dolj. Gazdele au nevoie de minimum o remiză ca să se califice în barajul pentru promovarea în eșalonul al treilea, iar calafetenii au doar varianta victoriei. Campioana județului Dolj va întâlni pe 21 iunie, de la ora 18.00, în Mehedinți, echipa care va câștiga Liga a IV-a Vâlcea, în barajul pentru promovarea în Liga a III-a.
Antrenorul gazdelor,  Gigi Ciurea, consideră că echipa sa va avea prima șansă în acest joc și vrea să realizeze promovarea în Liga a III-a, ceea ce ar reprezenta o premieră pentru orașul Filiași. „Va fi un joc foarte important pentru noi. Va fi dificil, însă dacă am ajuns aici trebuie să terminăm pe primul loc, mai ales că avem și varianta egalului. Avem o formație valoroasă și sunt convins că putem să trecem și de baraj. Avem promisiunea autorităților locale și a primarului că ne vor sprijini dacă vom promova în Liga a III-a“, a precizat tehnicianul Gigi Ciurea, pentru GdS.

Uşurelu: Suntem pregătiți pentru orice

De partea cealaltă, antrenorul calafetenilor, George Ușurelu, a fost ponderat în declarații, punctând că nu va fi o tragedie dacă se va rata accederea în eșalonul al treilea: „Ne vom juca șansa până la capăt și suntem pregătiți pentru orice. Dacă vom câștiga, vom disputa barajul și vom face tot posibilul să revenim în Liga a III-a. În caz contrar, vom gândi o altă strategie pentru sezonul viitor. Într-adevăr, obiectivul este promovarea, însă nu va fi o tragedie dacă nu vom reuși acest lucru. Avem susținerea autorităților că ne vor susține financiar pentru nivelul Ligii a III-a în eventualitatea în care vom promova“.
Partida dintre CSO Filiași și Dunărea Calafat va fi condusă de o brigadă de arbitri la nivelul Ligii I: Sebastian Colțescu – Adrian Popescu, Daniel Mitruți; George Găman, Omar Dumitrică – Cristian Nicola. Observatori au fost desemnați Marian Ezaru și Ciri Mayer.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS