21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Varga: Știu că pot mai mult

Fotbal – Varga: Știu că pot mai mult

Mijlocașul CS Universitatea Craiova, Dacian Varga, a recunoscut că evoluțiile sale nu au fost prea bune în acest sezon și speră să aibă un alt randament în Liga I.

„Bineînţeles că îmi doresc să rămână domnul Balint, ne-am atins împreună obiectivul şi ar fi normal să continuăm împreună munca. Pentru mine este a doua promovare alături de domnul Balint. Am spus-o de când am venit la club că nu vreau să stau prea mult în liga a doua. Nu sunt mulţumit de evoluţiile mele pentru că ştiu că pot mai mult“, a punctat Varga, acesta fiind completat de Gabi Balint: „Știți că eu când am venit aici, avea o problemă cu fostul antrenor. Eu l-am cooptat automat îl lot, pentru că știu cum este el. Jucătorii sunt diferiți: unul este mai cuminte, altul este mai impulsiv, dar eu știu ce poate să dea. Nu a avut randament maxim, pentru că a avut și cauze obiective. A fost în afara terenului un an și ceva, dar am văzut că lumea l-a adoptat repede, pentru că dă totul pe teren. Am văzut reacția tribunei vizavi de el și mi-a plăcut”.

Dacian Varga a precizat că eșecul de la Târgu Mureş a avut și aspecte pozitive: „Ne-am blocat puţin după înfrângerea cu Târgu Mureş, a venit apoi eşecul de acasă cu Reşiţa. Dar, pe de o parte, au avut şi partea lor bună aceste rezultate: pentru că ne-au trezit, ne-au pus cu picioarele pe pământ şi ne-au ajutat să fim mai uniţi.”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS