11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHalep, favorită să câştige Roland Garros

Halep, favorită să câştige Roland Garros

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (nr. 4 WTA) are şanse foarte mari la câştigarea turneului de la Roland Garros, după ce primele trei favorite ale competiţiei pariziene au fost eliminate. Vineri, poloneza Agnieszka Radwanska, cap de serie numărul 3, a fost eliminată în turul 3, fiind învinsă cu 6-4, 6-4, de croata Ajla Tomljanovic. Zilele trecute părăsiseră turneul, americanca Serena Williams (nr. 1 WTA) şi chinezoaica Na Li (locul 2 WTA). În turul trei, sâmbătă, Simona Halep o va întâlni, pe Maria-Teresa Torro-Flor (Spania), locul 55 WTA.
„Mă simt foarte bine aici. Sunt sută la sută pregătită din punct de vedere fizic. Am avut două meciuri bune şi sunt fericită că am reuşit să închei în două seturi, pentru că a fost un pic dificil. Am fost puţin nervoasă, dar am servit bine şi totul a fost în regulă. Este oarecare presiune pentru că sunt favorită, dar vreau să stau concentrată pe fiecare meci, pentru că aici fiecare meci este foarte greu. Trebuie să joc bine meci cu meci şi apoi voi vedea cât de departe pot să ajung. Nu mă gândesc la finală“, a precizat Simona Halep, conform digisport.ro.

Adversar dificil pentru Cârstea

Sorana Cârstea, cap de serie nr. 26, o va întâlni sâmbătă pe sârboaica Jelena Jankovic (nr. 6). Chiar dacă adversara sa va porni ca favorită, în întâlnirile directe, Cârstea conduce cu scorul de 3-2, ultima victorie fiind obţinută în luna august a anului trecut, la Toronto, scor 6-3, 6-4.
În competiţia feminină de dublu, tot sâmbătă, în turul 2, Irina Begu şi Karrin Knapp (Italia) vor da piept cu cuplul R. Kops-Jones şi A. Spears.   
La dublu masculin, gorjeanul Florin Mergea şi partenerul său croat Martin Draganja s-au calificat, vineri, în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros. Mergea l-ar putea întâlni pe Horia Tecău, care face echipă cu olandezul Jean-Julien Roger (nr. 13). Sâmbătă, Tecău şi Roger vor înfrunta parechea D. Nestor / N. Zimonjic.
Pe tabloul principal al junioarelor se va afla şi o jucătoare din Craiova, Ioana Roşca (CSM). Aceasta va afla sâmbătă cu cine va juca şi dacă va avea meci duminică sau luni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS