10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM Craiova, luat la bani mărunţi de un consilier local

SCM Craiova, luat la bani mărunţi de un consilier local

După mai bine de două luni de la instalarea lui Victor Lazarciuc în fruntea Sport Club Municipal Craiova, situaţia nu s-a remediat. În afară de faptul că a fost dată afară Carmen Amariei, care a fost înlocuită cu tandemul Aurelian Roşca – Gheorghe Sbora, în rest, celelalte probleme au rămas în acelaşi stadiu.
Ieri, în şedinţa consiliului local, s-a votat, în unanimitate, noul regulament de organizare şi funcţionare al SCM Craiova.
Unul dintre consilierii care a venit foarte des în Sala Polivalentă să vadă meciurile echipelor de la SCM, Ionel Pană, a solicitat conducerii SCM Craiova să prezinte un raport al activităţii pe fiecare secţie (handbal, volei, baschet) să se vadă pe ce s-au cheltuit banii craiovenilor. „Solicit noii conduceri a Sport Club Municipal un raport de analiză în care să spună care a fost eficienţa banilor acordaţi de municipiul Craiova şi care au fost rezultatele. Există un grad de comparaţie între noi şi alte cluburi şi eventuale motivaţii, având în vedere rezultatele obţinute în sezonul care s-a încheiat şi faptul că o să vină o rectificare de buget. Vreau o analiză complexă pentru că sportul de sală craiovean trebuie să dea dovadă că municipiul nostru are potenţial sportiv, dar depinde de modul în care conducem acest club“, a spus ieri Ionel Pană în şedinţa consiliului local.  

Pană: A fost o blazare de neimaginat

Contactat telefonic, Ionel Pană a detaliat pentru GdS motivele care l-au determinat să ceară acest raport: „Am cerut acest raport pentru fiecare secţie pentru că sunt multe lucruri ciudate. La multe echipe a fost o blazare de neimaginat în finalul sezonului. Au ţinut de antrenoarea aia (Carmen Amariei – n.r.) până am reuşit să o dăm afară. Păcat de performanţele pe care le-a avut ca jucătoare. În Liga Balcanică de baschet nu ne-am calificat mai departe pentru că erau prea multe meciuri şi se simţea oboseala, dar s-au cheltuit sume importante de bani cu această echipă. La volei nu înţeleg cum nu am reuşit să trecem de Dinamo ca să terminăm pe locul trei. Eu sunt unul dintre consilierii care vin la toate meciurile şi vorbesc în cunoştinţă de cauză. Din informaţiile mele pentru restul anului calendaristic ar mai fi 30 la sută din buget. De aceea am solicitat acest raport“.
GdS a încercat să afle şi un punct de vedere al conducerii SCM Craiova, însă directorul Victor Lazarciuc a avut o zi încărcată, cu multe şedinţe, iar purtătorul de cuvânt al clubului, Petrişor Albu, nu a putut fi contactat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS