8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEvoluţii meritorii la Sibiu pentru luptătorii de la Power Gym

Evoluţii meritorii la Sibiu pentru luptătorii de la Power Gym

Luptătorii de la Power Gym Craiova au participat recent la Cupa Sibiului, de unde s-au întors cu şase medalii. La această competiţie au concurat şi tinere talente, care au început de puţin timp kickboxing-ul şi MMA. La amatori, Alexandru Ivaşcu a reuşit singura victorie pentru delegaţia din Bănie, acontându-şi medalia de aur. La copii, Lorena Lixăndroaia (17 ani) şi Raul Zlotea (10 ani) au remizat, dar se pot lăuda tot cu prima poziţie de pe podium. Alţi trei reprezentanţi ai Power Gym, Bogdan Băluţă, Adrian Mitrică şi Enzo Mincă au pierdut meciurile disputate, ocupând locul al doilea.  
Ionuţ Pucă, antrenorul de la Power Gym Craiova, s-a arătat mulţumit de evoluţia sportivilor şi are încredere în noua generaţie de luptători.
„A fost o competiţie reuşită. Sunt sportivi pe care îi pregătim de maximum patru, cinci luni şi pentru început este bine. Practic, 80 la sută dintre luptătorii prezenţi au fost din noul val. La copii este o strategie ca arbitrii să anunţe egalitate între sportivi să nu îi demoralizeze şi, de aceea, le şi dau locul I, să fie mândri de evoluţia lor. Duminică, de Ziua Copilului, vom mai avea un eveniment la Uricani, unde sper să avem din nou prestaţii bune. Pe de altă parte, sunt bucuros că ne-am mutat în sala noastră. Din 5 mai ne pregătim într-un loc amenajat de sportivi şi de părinţi, lângă Regia de Tutun pe Rocadă. Cătălin Oprea se pregăteşte pentru un nou meci de luptă în cuşcă. În curând vom anunţa când va fi următoarea gală“, a declarat Ionuţ Pucă, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS