12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM, fără presiunea rezultatului

SCM, fără presiunea rezultatului

Echipa feminină de handbal SCM Craiova evoluează astăzi, în deplasare, în faţa formaţiei CSM Bucureşti, în al treilea meci contând pentru locurile 7-9 din Liga Naţională.

Handbalistele de la SCM Craiova întâlnesc astăzi, de la ora 18.00, în deplasare, în Sala Rapid, formaţia CSM Bucureşti în al treilea meci pentru locurile 7-9 din Liga Naţională. Scăpată de grijile retrogradării, echipa din Bănie joacă pentru locurile 7-9 din clasament, iar antrenorii vor verifica potenţialul sportivelor pentru sezonul viitor.
Antrenorul Aurelian Roşca este conştient că partida va fi mult mai grea decât cea din tur, când oltencele s-au impus cu scorul de 33-30, şi speră ca la ora jocului tot lotul să fie valid. „Partida de la Bucureşti nu va semăna deloc cu cea de la Craiova. Vom pleca spre Bucureşti chiar în ziua meciului şi sperăm să recuperăm sportivele care au probleme de sănătate. Câteva dintre ele nu s-au antrenat în ultimele două, trei zile şi sperăm ca până la ora partidei să fie apte de joc. În cele două meciuri am avut evoluţii bune şi sperăm să continuăm pe aceeaşi linie şi în Bucureşti. Vom pune accent pe ultimul joc al nostru de pe teren propriu, cu Cetate Deva, să învingem, să încheiem sezonul cu un succes în faţa propriilor suporteri“, a precizat tehnicianul Aurelian Roşca, pentru GdS.
SCM Craiova va întâlni sâmbătă, de la ora 17.00, pe CSM Cetate Deva, în ultimul joc din acest sezon.
Clasamentul pentru locurile 7-9 din Liga Naţională feminină de handbal se prezintă astfel: 1. CSM Bucureşti 6 puncte (golaveraj 88-74), 2. SCM Craiova 3 (50-49), 3. Cetate Deva 3 (60-75).

Mirela Paşca,
la naţionala României

Evoluţia bună din ultimele partide a Mirelei Paşca, portarul echipei feminine de handbal SCM Craiova, i-au adus acesteia convocarea la lotul naţional. Mirela va participa în perioada 1-16 iunie la acţiunea lotului de senioare, care constă în pregătire, apoi jocuri de calificare pentru Campionatul European din 2014. Până atunci, portarul formaţiei oltene va trebui să îşi ajute colegele în ultimele două meciuri din campionatul intern.
Tehnicianul Aurelian Roşca a salutat convocarea Mirelei Paşca, pe care o vede titulară în viitor în naţionala României. „Mirela este un portar foarte bun şi a demonstrat acest lucru şi la Craiova. Este un portar de viitor, care poate să ajungă o jucătoare de bază în prima reprezentativă a României. Este adevărat că acum Paula Ungureanu nu poate fi detronată, dar Mirela Paşca are tot viitorul în faţă“, a completat Aurelian Roşca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS