8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNaicu îl vrea tot pe fundaşul Geacă în poartă

Naicu îl vrea tot pe fundaşul Geacă în poartă

ACS Podari întâlneşte astăzi, de la ora 18.00, pe teren propriu, echipa Viitorul Domneşti, într-un joc din cadrul etapei a 8-a din play-out-ul Ligii a III-a, seria 3. Dacă vor învinge, podărenii vor fi ca şi salvaţi de la retrogradare, iar „sfătuitorul“ Victor Naicu va miza tot pe fundaşul Mihai Geacă în poartă. „Ştiţi cum se spune: echipa câştigătoare nu se schimbă. Geacă a avut o evoluţie bună în poartă la Tunari şi va apăra tot el în meciul următor. Din păcate, Purcea este accidentat serios şi nu putem să îl utilizăm momentan. Dacă noi câştigăm şi ACSVM face egal la Chiajna suntem salvaţi şi matematic de la retrogradare“, a precizat Victor Naicu pentru GdS.
Naicu pregăteşte, în continuare, din „umbră“, pe ACS Podari, având contract cu FC Balş. 
Reamintim că podărenii au probleme cu postul de portar, deoarece Victor Turieanu nu s-a mai prezentat la echipă, iar Florin Purcea este accidentat.
Cealaltă formaţie din Dolj, care se luptă pentru evitarea retrogradării, ACS Viitorul Municipal, va evolua tot astăzi, de la ora 18.00, în deplasare, cu Concordia II Chiajna. 

S-a retras Balşul? 

Formaţia FC Balş nu a fost programată de FRF pentru partida de astăzi, de pe teren propriu, cu CS Vişina Nouă, contând pentru etapa a 8-a din play-off-ul Ligii a III-a, seria 3. Bălşenii nu s-au prezentat nici la meciul din etapa precedentă, în deplasare, cu FC Baloteşti, şi sunt şanse mari să se fi retras din campionat după reacţia primarului Mădălin Teodosescu. „Nu ştiu nimic despre echipă. Eu mă ocup de votare acum. Este posibil ca echipa să fi fost retrasă. Cine mai bagă acum bani în fotbal?“, a afirmat Mădălin Teodosescu, pentru GdS. 
Nici antrenorul formaţiei FC Balş, Victor Naicu, nu ştia prea multe despre posibila retragere. „Am vorbit cu preşedintele Ion Aldea şi trebuia să mă anunţe, însă nu am primit nici un telefon. Nu ştiu ce se va întâmpla. La meciul trecut nu am înţeles de ce jucătorii au decis să nu se prezinte. Am ajuns cu echipa la Piteşti, oprisem la un popas să mâncăm şi când am ieşit de acolo jucătorii au spus că ei nu mai merg, că se întorc acasă“, a punctat Victor Naicu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS