10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEdi Dina: Am arătat ceea ce pot

Edi Dina: Am arătat ceea ce pot

Fundaşul echipei ACS Podari, Eduard Dina (18 ani), a fost eroul meciului din etapa trecută, marcând ambele goluri ale gazdelor, scor 2-1, în partida cu ACS Viitorul Municipal, din etapa a 6-a a Ligii a III-a, seria 3. Dina a evoluat chiar împotriva fostei sale formaţii şi a făcut tot posibilul să fie regretat de conducerea celor de la ACSVM.
„Am aşteptat de mult acest meci să arăt ceea ce pot, mai ales că nu prea am jucat atunci când eram la Municipal. În general, toată echipa a făcut un meci bun. Chiar dacă aveam probleme de lot, înainte de meci am reuşit să strângem rândurile şi să facem un joc bun. Am încercat să joc cât am putut de bine, să îmi fac treaba în apărare şi, dacă am putut să marchez, am făcut-o. După acest rezultat nu trebuie să ne relaxăm, să spunem că ne-am salvat de la retrogradare. Trebuie să tratăm serios următoarele meciuri, să ne putem salva cât mai repede matematic, de la retrogradare, iar în sezonul viitor să nu mai avem emoţiile din acest sezon. Avem o echipă bună şi putem realiza mai mult decât am reuşit în acest campionat“, a afirmat fundaşul Eduard Dina, pentru GdS.
ACS Podari s-a distanţat la patru puncte de primul loc retrogradabil, cu patru etape înainte de final. În următoarea rundă, sâmbătă, de la ora 18.00, podărenii se vor deplasa la Tunari pentru meciul cu gruparea ilfoveană.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS