21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Luis Enrique, noul antrenor al lui FC Barcelona

Fotbal – Luis Enrique, noul antrenor al lui FC Barcelona

Tehnicianul Luis Enrique, care şi-a reziliat săptămâna trecută contractul cu echipa Celta Vigo, a fost numit, astăzii, în funcţia de antrenor principal al formaţiei FC Barcelona, informează Mediafax. Luis Enrique, în vârstă de 44 de ani, a semnat un contract pe două sezoane.

Luis Enrique, care a evoluat ca jucător pentru FC Barcelona în perioada 1996-2004, a mai pregătit în cariera sa echipele Barcelona B şi AS Roma.

Tehnicianul Gerado Martino a anunţat, sâmbătă, după ce FC Barcelona a ratat câştigarea titlului în Spania, că părăseşte gruparea catalană. Gerardo Martino se afla la conducerea tehnică a FC Barcelona din iulie 2013 şi a încheiat sezonul pe locul secund, la trei puncte în urma campioanei Atletico Madrid.

 

Lionel Messi şi-a prelungit contractul

 

Atacantul echipei FC Barcelona, Lionel Messi, şi-a prelungit contractul cu gruparea catalană până în vara anului 2018. Internaţionalul argentinian în vârstă de 26 de ani a semnat noul contract la sediul clubului în prezenţa preşedintelui Josep Maria Bartomeu şi a tatălui său, Jorge Messi.

Lionel Messi va avea o clauză de reziliere a înţelegerii de 250 de milioane de euro.

Conform cotidianului El Pais, Messi, aflat la Barcelona din 2000, va avea unsalariu anual cuprins între 13 şi 20 de milioane de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS