17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis - Serena Williams şi Novak Djokovic, învingători la Roma

Tenis – Serena Williams şi Novak Djokovic, învingători la Roma

Serena Williams a câştigat pentru a treia oară în cariera sa Openul Italiei la tenis, găzduit de arena Foro Italico din Roma, jucătoarea americană învingând-o astăzi, în finală, cu 6-3, 6-0, după numai 71 minute de joc, pe favorita spectatorilor, italianca Sara Errani, informează Agerpres. Campioana olimpică en titre şi ocupanta primului loc în ierarhia mondială, Serena Williams şi-a trecut cu această ocazie în palmares cel de-al 60-lea titlu WTA, fiind singura jucătoare din circuitul profesionist feminin care a reuşit să câştige trei turnee de la debutul acestui sezon (Miami, Brisbane și Roma).

Următoarea competiţie la care va lua startul Serena Williams este turneul de Mare Şlem de la Roland Garros, care va debuta pe 25 mai şi pe care americanca şi-a propus, de asemenea, să-l câştige pentru a treia oară, după succesele din 2002 şi 2013.

Tot la Roma, numărul 2 mondial, Novak Djokovici, a câştigat turneul ATP Masters 1000 după ce l-a învins pe liderul ATP, spaniolul Rafael Nadal, scor 4-6, 6-3, 6-3. Sârbul s-a impus pentru a treia oară la Foro Italico, după 2008 şi 2011.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS