7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNaicu, antrenor de ocazie la ACS Podari

Naicu, antrenor de ocazie la ACS Podari

Nebunie la ACS Podari! Antrenorii Bogdan Vrăjitoarea şi Tibi Lung au fost înlocuiţi vineri cu Victor Naicu, acesta rămânând, până la finalul sezonului, şi tehnicianul echipei FC Balş. Chemat să ajute echipa, Naicu a efectuat deja primul antrenament cu podărenii, fiind ajutat de secunzii Mădălin Murgan şi Dorin Preda, apoi s-a întors la FC Balş să stea pe bancă la meciul cu Inter Clinceni, care ar fi trebuit să se desfăşoare câteva ore mai târziu, însă a fost amânat din cauza terenului impracticabil.
Noul manager al ACS Podari, Dorel Grigorie, a explicat motivul care a dus la înlocuirea antrenorului. „Schimbarea a fost făcută pentru a produce un şoc la echipă. Victor Naicu va pregăti formaţia în aceste ultima etape. El va rămâne şi la FC Balş, urmând să ne ajute doar cu anumite sfaturi. Obiectivul rămâne acelaşi, salvarea de la retrogradare, şi sunt convins că îl putem realiza“, a afirmat managerul Dorel Grigorie, pentru GdS.

„Nu i-am putut lăsa
la greu“

Pentru Victor Naicu, ACS Podari reprezintă o formaţie specială, pe care a promovat-o vara trecută în eşalonul al treilea. „Nu aveam cum să refuz. Nu i-am putut lăsa la greu şi am venit să dau o mână de ajutor. Momentan, îi voi ajuta cu sfaturi şi după ce se va termina sezonul vom vedea ce va fi. Rămân antrenor la FC Balş, dar acolo mi-am depăşit obiectivul prin calificarea în play-off. La Podari vor fi cinci etape grele pentru evitarea retrogradării şi este mult de muncă“, a spus Victor Naicu, pentru GdS.
ACS Podari va întâlni, sâmbătă, de la ora 18.00, pe teren propriu, în etapa a 6-a, din Liga a III-a, seria 3, cealaltă echipă din Dolj, ACS Viitorul Municipal Craiova, formaţie pe la care au trecut Naicu, Grigorie şi mai mulţi jucători din lotul podărenilor. „Nu voiam să am un asemenea început. Şi Podari, şi Municipal sunt echipele pe care eu le-am promovat în Liga a III-a şi aş vrea să nu retrogradeze nici una. Vom vedea ce va fi la acest joc“, a punctat Victor Naicu.

7-1, raportul indisponibililor

Pentru meciul cu ACSVM Craiova, podărenii nu vor putea miza pe şapte jucători importanţi. Cristi Stăncuţa, Alex Stoica, Renato Bălan, Cătălin Mohora, George Buciuman, Alin Ignat sunt accidentaţi, iar Sorin Crângoiu va ispăşi ultima etapă de suspendare după cartonaşul roşu primit în jocul din deplasare cu Viitorul Domneşti.
În aceste condiţii, conducerea Podariului a legitimat patru juniori, născuţi în anii 1998 şi 1999, de la Şoimii Ştiinţa Craiova: Alexandru Costinel Barbu, Gabriel Cătălin Apostu, Adrian Ilie Timoş şi Cosmin Adrian Miron.
În tabăra cealaltă, la ACS Viitorul Municipal Craiova este linişte pe banca tehnică, însă rezultatele lipsesc. În acest sens, antrenorul Alin Gavrilă s-ar mulţumi şi cu un egal în partida de la Podari. „Ne aşteaptă un meci foarte greu. Chiar dacă au mulţi indisponibili, cei de la Podari au jucători care îi pot înlocui cu brio. Să nu uităm că Podariul are un lot cu fotbalişti de prima ligă şi de Liga a II-a. Pe noi ne-ar ajuta orice rezultat pozitiv, chiar dacă ar fi vorba de un egal“, a punctat, pentru GdS, Alin Gavrilă. Craiovenii vor avea un jucător indisponibil, Ionuţ Mitroi, care a plecat în străinătate.
Partida dintre ACS Podari şi ACS Viitorul Municipal Craiova va fi arbitrată de: Andrei Nagy – Florin Potora (ambii din Aiud), Alexandra Dănăşel (Târgu Jiu). Observatori au fost desemnaţi: Ionel Turlete (Alexandria) şi Stelian Marin (Bucureşti).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS