22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGică Popescu vrea să participe la funeraliile tatălui său

Gică Popescu vrea să participe la funeraliile tatălui său

Gică Popescu poate obţine o permisie pentru a participa la înmormântarea tatălui său, după ce a depus, ieri, la Penitenciarul Rahova, o cerere în acest sens. Cererea formulată de Popescu, însoţită de o copie a certificatului de deces a tatălui său, va fi analizată de o comisie de individualizare a regimului de executare a pedepsei.
Tatăl fostului fotbalist, Constantin Popescu, a încetat din viaţă ieri, la Calafat, în urma unui infarct. Oamenii de fotbal care l-au cunoscut regretă dispariţia sa.
Managerul Şcolii de Fotbal „Gică Popescu“ Craiova, Paul Răducan, a afirmat că el şi ceilalţi angajaţi ai grupării de la „Hanul Doctorului“ sunt alături de Gică Popescu la greaua suferinţă prin care trece la decesul tatălui, Constantin.
„De dimineaţă (ieri-dimineaţă – n.r.) am primit un telefon din partea familiei şi am fost anunţat că ne-a părăsit nea Costică. A fost o lovitură pentru mine, pentru că ţineam foarte mult la dânsul, parcă făceam parte din familie… Păcat, era un om deosebit, de la care aveai multe de învăţat“, a spus, afectat, Paul Răducan, pentru GdS.

Zamfir: Nenorocirile l-au distrus pe nea Costică

Naşul lui Gică Popescu, profesorul Nicolae Zamfir, a deplâns trecerea în nefiinţă a tatălui fostului căpitan al României. „Este o tragedie şi asta amplifică problemele din familia Popescu. Stresul din ultimul timp i-a provocat tensiune lui nea Costică şi, neştiind că i-a crescut tensiunea, nu a luat medicamente. A fost un bărbat deosebit, era o plăcere să stai în jurul familiei Popescu, care era împlinită până să apară acele încurcături. Din păcate, nenorocirile l-au distrus pe nea Costică“, a afirmat, ieri, directorul tehnic al Centrului de Copii şi Juniori al CSU Craiova, Nicolae Zamfir, pentru GdS. Constantin Popescu va fi înmormântat mâine, la ora 12.00, la Cimitirul Central din Calafat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS