6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii a rămas fără victorie acasă

Pandurii a rămas fără victorie acasă

Vicecampioana României, Pandurii Târgu Jiu, a terminat la egalitate, scor 1-1, partida susţinută, joi, pe teren propriu, în faţa echipei Viitorul Constanţa, într-un joc din cadrul etapei a 31-a din Liga I. Pentru gorjeni a deschis scorul Alex Dos Santos (‘77), iar constănţenii au punctat prin Florin Tănase (‘82).
Pandurii: Mingote – Pleaşcă (‘76, Unguruşan), Erico, Mamele, Momcilovici – Anton (‘68, Dos Santos ), Nistor, Breeveld – Shamsin (‘68, Elton), Matulevicius, Nicoară. Antrenor: Petre Grigoraş.
Viitorul: Balauru – Moga, Mitrea, Larie, Toşca – Băluţă (‘73, Daminuţă), Lazăr (‘80, Dică), Ţîru, Marin (‘80, Tănase), Benzar – Axente. Antrenor: Bogdan Vintilă.
După acest rezultat, gruparea din oraşul lui Brâncuşi a rămas fără succes pe teren propriu în 2014.
Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş, este de părere că jucătorii săi au evoluat mai bine decât în primele două partide, dar mai au de lucru să ajungă la un potenţial adecvat. „Un meci bun este atunci când joci 90 de minute. A fost puţin mai bine decât în jocurile anterioare. Am întâlnit o echipă ambiţioasă, cu rezultate bune în deplasare. Ne-au pus probleme, dar circulaţia, agresivitatea şi dorința au fost mai bune decât în alte meciuri. Am primit gol dintr-un aut. După ce am deschis scorul, nu ne-am păstrat concentrarea. Trecem prin momente dificile, echipa traversează o perioadă proastă şi va fi extraordinar de greu până în vară. Ne-am dorit foarte mult să câştigăm, dar parcă este un semn mai bun. Sunt convins că, de la vară, Pandurii va redeveni o echipă solidă, care să se lupte de la egal la egal cu orice adversar“, a afirmat Petre Grigoraş, la Digi Sport.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS