10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Craioveanu: Este un punct câştigat cu CSM Vâlcea

Fotbal – Craioveanu: Este un punct câştigat cu CSM Vâlcea

Rămas în România special pentru jocul de astăzi cu CSM Vâlcea, sperând să le poarte noroc jucătorilor de la CS Universitatea Craiova, Gică Craioveanu a recunoscut că evoluţia elevilor lui Gabi Balint nu a fost strălucită, dar consideră că punctul obţinut a fost meritat. „Rămânem cu şanse mari de promovare, ne ajută şi rezultatul de la Reşiţa, acel 2-2 cu Gloria, dar oricum eu cred că nu trebuie să ne uităm la celelalte echipe, ci la noi, pentru că de noi depinde totul, nu de alţii. Tu trebuie să vi la Vâlcea să câştigi, să-ţi impui jocul. A fost un meci în care ei (vâlcenii – n.r.) au fost parcă mai harnici şi şi-au dorit mai mult victoria, dar până la urmă e un punct câştigat, chiar dacă nu m-a încântat jocul echipei. Trebuie să recunoaştem că în multe faze ale jocului Vâlcea ne-a dominat. Sincer, cei mai buni jucători de astăzi mi s-au părut Brac, despre care cred că e cel mi bun portar din serie, şi Vătăjelu. De la Vâlcea mi-a plăcut foarte mult numărul 9 (Adrian Popa – n.r.), a avut foarte multă mobilitate, este un jucător abil. Vâlcenii au echipă bună şi se vede că e bine lucrată”, a spus directorul de imagine al CSU.

Întrebat ce decizie crede că va lua Comisia de Disciplină pe 16 mai cu privire la dreptul de promovare al CSU în Liga I, Gică Craioveanu s-a arătat optimist: „Nu am emoţii privind verdictul Comisiei de Disciplină. Eu cred că până la urmă va fi bine. Mai e un lucru, FRF şi LPF ar trebui să aducă la fotbal oameni cu bani, care să investească, pentru că altfel fenomenul va dispărea. Nu poţi să dai afară aceşti oameni care vor să investească. Eu am cunoscut foarte puţini oameni în fotbal care au fost dispuşi să investească. Ei trebuiesc aduşi, nu îndepărtaţi. Aici sunt mulţi patroni de echipe care speră să câştige de pe urma fotbalului, ceea ce în Spania nu am văzut asta. Banii vin dacă faci performanţe”, a punctat fostul idol de pe „Ion Oblemenco”.

Întrebat dacă va veni cu propuneri de jucători din Spania pentru CSU, Gică Craioveanu a spus că e prematur să se vorbească despre viitoarea ediţie de campionat: „Nu ştiu dacă aduc jucători dn Spania la echipă. Prima dată trebuie să vedem unde terminăm, dacă putem promova sau nu şi după aceea se va pune problema jucătorilor. Eu mă gândesc că promovăm, că suntem favoriţi, dar după jocurile mai puţin reuşite, cum a fost cel cu Reşiţa şi chiar cel de astăzi, există unele dubii”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS