24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportACS Podari, obligată să învingă

ACS Podari, obligată să învingă

Echipa ACS Podari întâlneşte sâmbătă, de la ora 18.00, pe teren propriu, formaţia Dinamo II Bucureşti, într-un joc din cadrul etapei a 5-a din play-out-ul Ligii a III-a, seria 3. Aflaţi în zona „nisipurilor mişcătoare“, podărenii nu îşi permit să facă paşi greşiţi acasă şi vor încerca să se impună chiar dacă ar putea întâlni jucători de Liga I, ştiut fiind faptul că Flavius Stoican trimite des „câini“ de la echipa mare la „satelit“.
Din păcate, tehnicianul doljenilor, Bogdan Vrăjitoarea, nu va putea miza pe şase fotbalişti din formula de bază, însă şi în aceste condiţii va face tot posibilul să obţină cele trei puncte puse în joc. „Vom întâlni, poate, cel mai periculos adversar din serie. Va depinde şi de ce jucători vor fi trimişi de la prima echipă a lui Dinamo. Indiferent de situaţie, trebuie să obţinem toate punctele puse în joc. Noi avem aproape jumătate dintre fotbalişti indisponibili, dar sperăm că vom învinge. În situaţia în care ne aflăm nu ne mai permitem să facem paşi greşiţi pe teren propriu. Trebuie să câştigăm toate partidele de acasă şi să obţinem câteva puncte şi în deplasare“, a precizat Bogdan Vrăjitoarea, pentru GdS.
De la ACS Podari vor lipsi Cristi Stăncuţa, Alex Stoica, Renato Bălan, Cătălin Mohora, George Buciuman – accidentaţi, şi Sorin Crângoiu – suspendat, după eliminarea din jocul cu Viitorul Domneşti, când a văzut direct cartonaşul roşu.

„Trebuie să învingem Dinamo II“

Preşedintele ACS Podari, Ion Mihai, a afirmat că nu vrea să-şi amintească de înfrângerea suferită marţi la Chiajna, recunoscând că echipa gazdă, Concordia, s-a „mişcat mai bine în repriza a doua“, dar speră într-o victorie cu Dinamo II, care să aducă liniştea în tabăra sa. „Nu-mi vine să cred nici acum că n-am câştigat la Chiajna. Cu acele trei puncte stăteam mult mai liniştiţi, aşa s-a prelungit suspansul. Asta a fost. Trebuie să mergem înainte. Ne aşteaptă un joc greu cu Dinamo II, este cea mai bună echipă din play-out. Ţinând cont că jucăm acasă, trebuie să câştigăm şi în felul ăsta să facem un pas important în privinţa salvării de la retrogradare. Sincer nu-mi este frică, avem o echipă bună acum, dar trebuie să suflăm şi în iaurt ca să nu ne frigem. Băieţii s-au pregătit bine, sunt motivaţi, acum nu ne rămâne decât să sperăm că vor face un joc bun şi că vor obţine un rezultat pe măsură“, a declarat preşedintele podărenilor, Ion Mihai, pentru GdS.
Partida ACS Podari – Dinamo II Bucureşti va fi arbitrată de o formaţie olteană, compusă din Silviu Ilie Gulei (Severin) – Lorin Adrian Udrea (Târgu Jiu), Mihaela Blîndu Popescu (Târgu Jiu). Observatori au fost desemnaţi Viorel Coacă (Piteşti), respectiv Gabriel Vlădulescu (Roşiori de Vede).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS