21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii caută victoria în Moldova

Pandurii caută victoria în Moldova

Vicecampioana României, Pandurii Târgu Jiu, va juca astăzi, de la ora 19.00 (Digi Sport 1), în deplasare, cu FC Vaslui, într-o partidă contând pentru etapa a 30-a din Ligii I. Echipa pregătită de Petre Grigoraş va încerca să obţină primul succes după patru etape în care a obţinut un singur punct, însă tehnicianul gorjenilor s-a arătat circumspect înaintea duelului din Moldova, chiar dacă gazdele au probleme financiare destul de mari.

“Va fi un meci, foarte, foarte greu. În situaţia în care suntem şi dacă am juca cu Pandurii II cred că ar fi destul de greu, pentru că este o situaţie destul de delicată. Poate e şi un blocaj psihic, atât timp cât nu ai reuşit să câştigi un meci pe teren propriu în acest an. E un lucru care spune totul. Sunt mari probleme la Vaslui, dar aţi observat că jucătorii de acolo sunt profesionişti. Sunt convins că şi acum îşi vor respecta blazonul şi vor încerca să demonstreze că merită să joace la alte echipe. E clar că plecăm cu şansa a doua, după cum ne prezentăm noi”, a afirmat tehnicianul Petre Grigoraş.

La Pandurii Târgu Jiu nu va putea evolua, în partida cu FC Vaslui, pe serviciile fundaşului Iulian Mamele, eliminat în jocul cu ACS PoliTimişoara.-

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS