16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMourinho, fair-play după eliminarea din Ligă

Mourinho, fair-play după eliminarea din Ligă

Antrenorul formaţiei Chelsea Londra, Jose Mourinho, a fost fair-play după ratarea calificării în finala Ligii Campionilor, spunând că Atletico Madrid a meritat victoria de ieri seară, scor 3-1. „Atletico a câştigat meritat. Până la penalti, despre care am înţeles că a fost corect acordat, am controlat meciul. A fost un meci echilibrat, dar acel moment a fost critic. Portarul a avut o intervenţie incredibilă la şutul lui Terry şi apoi a venit penaltiul. Atletico a fost o echipă încrezătoare, stabilă, care a ştiut ce face în fiecare moment. Au făcut o treabă fantastică portarul şi atacantul lor (Courtois şi Diego Costa – n.r.). Portarul a fost decisiv, la fel ca şi atacantul”, a spus Jose Mourinho, citat de uefa.com şi Digi Sport.

Thibaut Courtois, portar care aparţine de Chelsea, a fost unul din cei mai buni oameni ai madrilenilor şi a primit elogii din partea lui Jose Mourinho. „Este portarul lui Atletico şi este acolo pentru a apăra. A avut o altă intervenţie incredibilă la şutul lui Hazard, dar cea de la Terry a fost decisivă. Dar Atletico merită, a fost o echipă adevărată, care ştie să stea în teren. Tot respectul meu pentru această mare echipă. Să se bucure de finală. Am respect faţă de echipa care m-a eliminat”, a mai declarat Mourinho.

 

„Chelsea nu este o echipă care să joace fotbal”

 

Tehnicianul portughez a fost „atacat” de mijlocaşul Eden Hazard, care i-a reproşat tactica adoptată pe „Stamford Bridge”. „Aveam jocul în mână după ce am reuşit să marcăm. Sunt supărat, însă ei au meritat să se califice. Chelsea nu este o echipă care să joace fotbal. Suntem buni pe contraatac, ceva asemănător cu Real Madrid contra lui Bayern. Destul de des mi se cere să fac totul de unul singur. Multă lume aşteaptă să rezolv un meci de unul singur, ceea ce nu e deloc uşor. Au fost ocazii în care am reuşit asta, dar acum Atletico a fost mai bună”, a spus belgianul Eden Hazard, cel mai prolific jucător al lui Chelsea din acest sezon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS