3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMisiuni dificile pentru Juventus şi Valencia în Liga Europa

Misiuni dificile pentru Juventus şi Valencia în Liga Europa

Juventus Torino şi Valencia vor disputa astăzi, pe teren propriu, de la ora 22.05 (Digi Sport, Dolce Sport), manşa a doua din semifinalele Ligii Europa, în faţa echipelor Benfica Lisabona, respectiv FC Sevilla.

Juventus Torino va porni returul de la scorul de 1-2, Benfica reuşind, în Portugalia, o victorie în ultimele minute de joc, golurile lusitanilor fiind marcate de Garay (’2) şi Lima (’84), italienii replicând prin Carlos Tevez (’73).

Valencia va avea o misiune mult mai grea în manşa a doua cu FC Sevilla, având de recuperat scorul de la 0-2. Cu toate acestea, antrenorul gazdelor, Juan Antonio Pizzi, nu se predă şi crede că echipa lui se poate califica în finală. „Revenim acasă cu durerea eşecului, însă ştim că putem întoarce rezultatul. Ne vom canaliza toată energia pentru a face asta”, a afirmat antrenorul Valenciei, Juan Antonio Pizzi.

La un pas de a treia prezenţă din istorie în finala unei competiţii europene, antrenorul FC Sevilla, Unai Emery, nu se consideră deja calificat în ultimul act. „Avem un avantaj după prima manşă, fără nici un dubiu. Trebuie să confirmăm acest rezultat. Ei sunt însă capabili să întoarcă scorul, au mai făcut asta înainte”, a precizat Unai Emery.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS