21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPodariul caută salvarea cu CS Tunari

Podariul caută salvarea cu CS Tunari

Echipa ACS Podari evoluează sâmbătă, de la ora 17.00, pe teren propriu, în faţa formaţiei CS Tunari, într-un joc din cadrul etapei a doua din play-out-ul Ligii a II-a, seria 2. După succesul din runda precedentă, scor 3-1, la Işalniţa, cu ACSVM Craiova, podărenii vor încerca să obţină încă trei puncte care să îi distanţeze de locurile retrogradabile.
În acest sens, antrenorul Bogdan Vrăjitoarea consideră imperios necesară obţinerea unui succes să continue perioada ascendentă pe care o traversează.
„Dacă nu ne vom impune cu CS Tunari, degeaba am câştigat la Işalniţa. Vă spun că nu va fi deloc uşor, întrucât CS Tunari este cea mai bună echipă pe care o puteam întâlni. Şi Dinamo II are un grup bun, însă acolo contează ce jucători sunt trimişi de la prima echipă. Noi suntem în continuare în criză de puncte şi în primul rând trebuie să ne impunem în partidele de acasă. Cu 30 de puncte acumulate la finalul play-out-ului cred că suntem salvaţi de la retrogradare, însă sper să scăpăm mai repede de griji şi să abordăm finalul mult mai liniştiţi“, a afirmat Bogdan Vrăjitoarea, pentru GdS.
ACS Podari nu va putea conta, în continuare, pe mai vechii accidentaţi Mohora, Renato Bălan şi Stăncuţa.
În sezonul regulat, doljenii au remizat, scor 1-1, acasă cu CS Tunari, şi au pierdut în deplasare cu 3-2. În prima etapă din play-out, CS Tunari s-a impus cu scorul de 2-0 în faţa grupării Viitorul Domneşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS