17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Derbi în Zăvoi

CSM Vâlcea va întâlni sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul „1 Mai“, pe ASA Târgu Mureş, partida contând pentru etapa a 2-a din play-off-ul Ligii a II-a, seria 2. Importanţa punctelor din această dispută este foarte mare, ambele combatante având nevoie de ele dacă vor să promoveze, orgoliile fiind, de asemenea, prezente.
„Este cel mai important meci de când suntem noi aici. Totul depinde de băieţi, acum contează şi detaliile. Târgu Mureş este foarte puternică de la mijloc în sus, cu jucători de prima ligă, care pot face diferenţa în orice moment. Noi suntem încrezători, sperăm ca miza jocului cu ASA să nu se cunoască în evoluţia noastră“, a spus „secundul“ Cornel Dobre, pentru saptamana.net. Din tabăra oltenilor va lipsi Todea (accidentat), însă vor reveni Tănasă şi Bogdan Geantă.
Cuvinte mobilizatoare a rostit şi antrenorul celor de la ASA Târgu Mureş, Adrian Falub. „Ne aşteaptă un meci foarte greu din mai multe puncte de vedere. Ştim că Vâlcea este o echipă foarte bună pe teren propriu. A pierdut doar cu CSU Craiova ultimul meci şi a mai făcut un egal cu Bistriţa, în rest 80% din puncte le-a câştigat pe teren propriu. Cred că a venit şi rândul jucătorilor să se gândească la importanţa acestui meci, deoarece obţinerea unor puncte ne-ar pune într-o poziţie favorabilă înaintea jocului cu Craiova, pe care îl vom disputa acasă. Vreau ca jucătorii să înţeleagă acest aspect şi să dea totul la ora partidei. Sper ca meciul cu Vâlcea să fie un nou început, precum a fost şi primul din play-off cu Reşiţa!“, a declarat Adrian Falub, conform liga2.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS